| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Kemal Derviş/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Kemal Derviş deyince ilk aklınıza gelenler? ---- Burası Türkiye, yok öyle!!! __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #2 | |
| Masal kahramanı ![]() |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Bildiğim kadarı ile şuan ki hükümetin yürüttüğü de Derviş'in ekonomi planıdır. Derviş bu zamana kadar gelenlerin yaptığı gibi ekonomideki kötü gidişe gündelik, dönemlik çözümler yerine elini taşın altına koyarak ileriye dönük çözümler üretmeye çalıştı. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Yaptıkları tartışılır da, ben geldiği günleri unutamayacağım. Adam sabah spor yapar, bütün medya arkasında. Gider taksi durağında çay içer olay. Bütün gazeteler, tvler "Derviş onu yaptı, Derviş bunu yaptı, yengeyi çok sevdik" diye tutturmuştu. Sonra birden kayboldu, bu aralar gene bu son görevi nedeniyle biraz gündeme geldi. |
|
| #5 | |
| Bir rüzgardı geldi geçti. Şu anda A.B.D.' de... |
|
| #6 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Politikaları ne kadar takdir edilir spekülatiftir ama düzgün bir politikacı olduğu kesin. Kendi partisi hükümetin ekonomi politikalarını eleştirirken o, savunduğu değerlere sahip çıkıp çoğunu desteklemişti. Evet, bir rüzgardı geldi geçti... __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|