"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Büyü Var mıdır? Yok mudur?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Büyüye inanırmısınız ya da hiç başınızdan geçti mi? Ben inanıyorum, büyü Kur'an da da geçiyor. Ama çok kötü birşey insanların kaderleriyle oynamaktan başka birşey değil. __________________
Önce kuralları öğren; düşün, karar ver ve bazılarını boz. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Büyünün Kuran'da geçtiği doğru ama Kur'an'ın ne zaman yazıldığına da dikkat etmek gerekir. Günümüzde büyü diye akıl dışı bir fenomen kalmamıştır. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Büyü yapılırken zaten Kur'an da geçen ayetler kullanılıyormuş. Yani ayetlerin gücü kullanılıyormuş. Bu konuyla ilgili bir kitapta okumuştum. Büyü yoktur diye boşvermeyin dikkatli olun şeklinde yazıyordu. __________________
Önce kuralları öğren; düşün, karar ver ve bazılarını boz. |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| Alıntı:
![]() __________________
varmiymis oyle birsey? biz ayakta uyuyoruz be agabeyim.. | |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ixion civarı
| Vardır. Parapsikoloji ve maji şeklinde. Parapsikoloji kesinlikle vardır diyorum. Majiyse tıppın temelidir.İlk tıp önderleri genellikle metafizikle uğraşmıştır. Simya da büyü gibi kabul edilir ve onun da bilimsel açıklamaları vardır. Bugün ulaştığımız teknolojiyi görselerdi eski uygarlıklar büyü derlerdi. __________________
http://img374.imageshack.us/img374/2365/hungry20child1gs7.gif Bu resme iyi bakın,Bu resmi size kapitalizm ulaştırdı! |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Anarquismo
| Parapsikoloji ve Simya birmidir? Bahsettiginiz gibi buyu metafizikseldir, Simya ise fen-bilimseldir, kimyevi maddeleri terkipleyip canli'nin biyokimyasina etki edecek sekilde duzenlersiniz. __________________
varmiymis oyle birsey? biz ayakta uyuyoruz be agabeyim.. |
|
| #7 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: etütten
| Büyü vardır ve bence her madde kendi sınırları içerisinde bir büyücüdür. Mesela babamın kmlerce öteden sadece bir kelimeyle beni dizlerimin üzerine düşürmesi tam bir büyücülük işi ya da bir pitbulun beni metrelerce uzaktan deli etmesi, kanımca büyücülük. Burda bir türlü bilinçli-bilinçsiz enerji aktarımı söz konusu. İşin esprisi bir yana, büyü denilen şey bu şekilde uzaktan etkileme işiyse, evet o var. Ama bunu üfürerek yapar, taşla çomakla, yapar kimi kurşun döker, buda artık enerjiyi aktaranın yöntemi. ![]() Ama yine kanımca bu büyüleme işininen iyi yöntemi sözcüklerle yapılanı, benim üzerimde oldukça etkili oluyor nasılsa. ![]() __________________
Ünlü fizikçi Werner Heisenberg kuantum araştırmaları sırasında ortaya çıkan şaşırtıcı sonuçlar üzerine şöyle söylemişti: “Doğanın atomaltı deneylerde bize göründüğü kadar saçma olması mümkün mü?” |
|
| #8 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Büyü vardır. Gerisi boş laftır. Saygılar, __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|