"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Üst konu başlığında yazılan yazılardaki reklamlar?! / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Artık Kıbrıs..
| Çok çirkin gözüküyorlar...Üst kısımdayken daha iyiydi.. __________________
Ölüm nerdn ve nsl gelrsegelsn savaş sloganlarmz kulktan kulğa yaylcaksa ve silhlarmz eldnele geçckse bşkalrı mitralyöz sesleryle savaşvezafer naralryla cenazlrmze ağt yakcklrsa ölüm hşgldi safagldi |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Sayın Suphi'ye katılıyorum. Ayrıca reklamların daha çok dikkat çekmesi için böyle bir uygulma yapılmasını foruma yakıştıramadım. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-03-07 11:42 . |
|
| #3 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Bir kaç gün önce yöetime bu sorunu ilemiştim. Ancak cevap alamadım. Kapitalizm Yazıyaz'da da vucüt buldu ama bari yazılarımızın içine girmesin.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| #4 | |
Yazıyaz Kurucu Üyesi
Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: MD, ABD
| Mesaj içi reklamlar şimdilik sadece ziyaretçilere gösterilecek şekilde düzenlenmiştir. Makul bir süre sonrasında bu karar gözden geçirilecek ve uygun olması halinde sürdürülecektir. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Sanırım bu Google'ın Adsense projesi.. Siteden kalkması istenirse bilemem ama bunları daha makul bir yere taşıyabilirler... Eğer sorun görüntü ise... __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #6 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Ben yazınca kızıyorsunuz.. Maalesef bu ülkede SOL kapitalizimden beslenir.. ![]() Gerçek budur.. Ama siz kabul etmiyorsunuz.. | |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Yazıyaz yazıların üstüne reklam alıyor diye şimdi de sol kapitalizden beslenmiş oluyor değil mi ? __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| |
|
| #9 | |
Kültür&Sanat ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Malzememi yaratsak Hoca,onlarlada olmuyo onlarsızda,ya giderlerse eyvah ki ne eyvah ![]() __________________
“kadınım” demek suçtur, yasaktır ve utanma ve tecrit ve ölüm sebebidir! |
|
| #10 | |
Yazıyaz Kurucu Üyesi
Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: MD, ABD
| İlk olarak, Yazıyaz Sol görüşlü bir site değil, üyeler ve yöneticiler içinde her görüşten insan var. İkinci olarak kimsenin reklam paralarını cebine atma gibi bir niyeti yok. Bu para, Yazıyaz'ın kendi kendini finanse edebilmesi için kullanılacak (Sunucu giderleri, vb. harcamalar). Ayrıca eğer reklam geliri artarsa basılı bir Yazıyaz Dergi çıkarılması düşünülmektedir. Saygılarımla, İlker |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|