| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | ||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Dostluklara açılan ilk kapı... Alıntı:
Kainatın yaratılışını nbir yerde 6 gün bir yerde 8 günde yaratıldığının yadığını iddia edip, buradan hareketle çelişkiler olduğunu iddi ediyorsunuz. -Buraya kadar doğru mu? Eğer doğruysa, sizinle belli şartlar çerçevesinde bu konuda sohbet etmek istiyorum. Şöyle ki, -SOhbetimiz boyunca başka bir çelişkiden bahsetmeyeceksini. -Yukarıdaki konu dışındaki herhangi bir ayetten alıntı yapmayacaksınız. -Yapıldığı taktirde yönetimden silinmesini talep edeceğim. -Bunun gibi bende başka herhangi konu dışı ayetle size cevap vermeyeceğim. -Sizde ilgisiz gördüğünüz mesajı silme talebinde bulunacaksınız. -Konuya diğer üyelerin mesaj yazmamasını yönetimden isteyeceğiz. Diğer üyeler de yazınca konu bir şekilde dağılıyor. Bu şartlar dahilinde eğer kabul ederseniz, yukarıdaki çelişkiniz hakkında sizlerle yapıcı bir sohbet yapmak isterim. Diğer üyelerimiz de bu sohbeti ilgiyle takip edecekelrdir. Ne dersiniz? __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü ibra Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 08-09-05 17:05 . | |
| #2 | ||
| Alıntı:
neyse tartışalım sonuçta senin veya benim haklı çıkmam değil bilgimi arttırmak | |
| #3 | ||
| Alıntı:
| |
| #4 | |||||
| Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sonuç olarak yukarıdaki şartları, konunun uzayıp gitmemesi için, herkesin fikrini belirtipte iyice birbirine girmemesi için öne sürdüm. (Şu ana kadar tartışmalarda yaşandığı gibi) Sanıyorum bu şartlar çerçevesinde karşılıklı sohbetime evet diyorsunuz: __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü | ||||
| #5 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Sayın Spartaküs'ün isteği üzerine başlık ismi değiştirilmiştir. Saygılar |
| #6 | ||
| Alıntı:
![]() __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü | |
| #7 | ||
| Alıntı:
| |
| #8 | |
| Türker bey benden dızlı davrandınız, ben daha güzel bir başlıkla değiştirmiştim. Siz ve Sayın Spartaküs de kabul ederse bu başlığında aşağıdaki şekilde değiştilmesini istiyorum. "Dostluklara açılan ilk kapı..." __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #9 | ||
| Alıntı:
| |
| #10 | ||
| Alıntı:
| |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|