"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Psikolojimizi en çok ne bozuyor ? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
| Anket Sonuçlarını Göster: Psikolojimizi neyin bozduğuna inanıyorsunuz ? | |||
| İç etmenler | 21 | 21.88% | |
| Dış etmenler | 17 | 17.71% | |
| İkisi de | 58 | 60.42% | |
| Oy Verenler: 96. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Ne bozuuyor arkadaşlar ? Ev-iş- okul ortamı mı; hayallerimiz ve hayal kırıklarımız mı? Yoksa hepsi mi ? Yorumlarınızı bekliyorum. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Fasizm bozuyor sevgili baris... Benim psikolojimi müthis bicimde fasistler bozuyor. ne yapalim benim sucum degil ![]() __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Dis etmenlerle ic etmenler arasindaki uyumsuzluk bozar psikolojiyi. __________________
Aci cekmek özgürlükse, özgürüz ikimiz de! |
|
| #4 | |
| O hepimizin sorunu Sayın Hoca. Ama dikkat edin de o sizi bozmasın; beraber biz onu bozalım. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #5 | ||
| Alıntı:
Valla helal olsun Sayın Dicle onu da söylediniz ya; ama şıklara koysaydık hiç aklınıza bile gelmeyecekti değil mi? Bu arada ciddiye almayın; bu saatte birilerine takılıp kafa dağıtmaya çalışıyorum. ![]() __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Verdigim cevabin Türklügümle alakasi oldugunu sanmiyorum.Yapmis oldugunuz anketin seceneklerine bagli kalarak cevapladim sadece... __________________
Aci cekmek özgürlükse, özgürüz ikimiz de! |
|
| #7 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Şu düzende psikolojisi bozulmayan var mı?acaba varsa da zaten yaşamıyo demektir bence.Bukadar zulmün içinde hala rahatsa yaşıyor diyemem.. __________________
“kadınım” demek suçtur, yasaktır ve utanma ve tecrit ve ölüm sebebidir! |
|
| #8 | |
Felsefe ![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Çevreyle uyum sorunları bozuyor bence en fazla psikolojiyi. Yabancılaşma da etkili bir faktör. Psikolojiyi korumak, iç dünya ve dış dünyanın uyumu ile gerçekleşir. Bireysellikle, toplumsal ben dengelenmelidir. Ancak o zaman kişi sağlıklı bir yaşam sürebilir. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Ailelerde olgunluk yaşına gelmiş gençler halen oldukça ciddi şekilde yönlendirilmeye ve yönetilmeye çalışılıyor. Evlenmeye kalktım başıma gelmeyen kalmadı Bu psikolojimi cidden çok bozdu bende oğullarım dizimin dibinde yaşasınlar isteyecekmiyim hiç fikrim yok!__________________
KENDİ DÜŞÜNCEMİ DESTEKLEMEM YASAKLANAMAZ. |
|
| #10 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| dış etmenler şıkkını işaretledim. İç etmenlerle neyi kastettiğinizi anlamadım, insanın herhangi bir sebep yokken kendini üzgün hissetmesi olabilir mi? Eğer böyleyse ben herhangi bir dış etmen yokken kişinin psikolojik sorun yaşayacağını zannetmiyorum. saygılar. __________________
Babam AKP'li olsaydı evi terkederdim. Her şeyi olurum, Müslüman olmam. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|