"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Büyük bir rezalet yaşanıyor arkadaşlar.Ulu önderimiz Atatürk hakkında konulmuş bir video ''gay turk'' adıyla yayında. Videonun kaldırılması için (Flag as ınappropriate) oradan da (hate speech) seçmeniz gerekli. http://www.youtube.com/watch?v=mEwN7darG5k |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| İlkokul seviyesinde bir iş yapmış Yunanlı aşırıcısı arkadaş. Şimdi bizimkiler oraya 2000 küsür yorum yazınca da zevkten kendinden geçiyordur artık. İki millet arasına düşmanlık körükleme oyunu tiyatroda bizimkiler sahnede. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Seviyesiz insanlar... Alttaki yorumlarıda zevk ile okuyorlardır şimdi.... __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #4 | |
| Bende izlemiştim son derece basit ve seviyesizce bir iş açıkçası bunu izleyen aklı selim,çagdaş, medeni her insan bu yunanlı zavallının yaptıgı işin ne kadar ayıp, çirkin ve kalitesizce olduguna hükmedecektir. Bence bu yunanlı kendi kazdıgı kuyuya düşecek. Çünkü biliyorumki bu hiçbir akıllı insan bu çirkinlige prim vermez. Umarım bu ve buna benzer zavallı yunanlılar bu basitliklerine yenilerini ekler de uygar dünya ne kadar aciz, cahil ve zavallı olduklarını görür. Derim ki Allah akıl fikir versin. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Haklısınız, bu rezalete bir dur demeliyiz. Ama bu video başka bir videoya cevap olarak gönderilmiş. O videoda da Yunanlılara çok kötü küfürler etmişler. Atatürk ile alay etmelerine ne kadar kızıyorsak diğer videoya da en az bu kadar kızmalıyız. __________________
Afyon Garı'ndaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto Depremi'ni düşün, yardım olarak Batı'dan Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni. Kitap Tozu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 04-03-07 21:14 . |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Oh hele şükür, Sayın KitapTozu ile bu konuda aynı düşünüyorum... Hiç bir milletin.. Değerleri..Bayrağı.. Liderlerine.. saldırı olamaz.. Her milletin ,her ulusun değer verdiği şeyler başka başkadır.. Bunları yapanlar ,eğitim seviyesi düşük kişilerdir.. Her ülkede maalesef bunlardan ÇOK sayıda vardır... Şimdi bizim aklı evveller de çıkıp.. YUNAN bayrağı yakmaya falan kalkarlar.. Yakılınca ne olacaksa.. Üstelik .. Yakanların cebinde.. cüzdanlarında.. FİNANSBANK kredi kartı ..vardır...:p Be aklı evvel.. Yunan bayrağını.. cüzdanında taşıyorsun.. :p Kumaşını yaksan ne olacak.. İşte bu ülkede .. Bu çelişkileri anlatmaya çalışıyoruz.. her kesime.. Anlayan anlıyor... :p saygılar. |
| #7 | ||
| Alıntı:
| |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Yukarıdaki video bu videoya cevaptır. Onu da raporlamamız iyi olur. __________________
Afyon Garı'ndaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto Depremi'ni düşün, yardım olarak Batı'dan Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni. |
| #9 | ||
| Bilinçli ve uygar her Türk bu video ya da tepki göstermelidir. Alıntı:
| |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Dur. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|