"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Neden Yazıyaz'dasınız ?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Forum hayatına girmenizin ve Yazıyaz gibi bir forumda tartışmanızın nedeni nedir? Kendinizi mi geliştirmek istiyorsunuz, evde canınız mı sıkılyor; neden? Gerçekten merak ediyorum arkadaşlar. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Seviyeli bir ortam olduğu için burada yazıyorum. Böyle forum bulmak zor. Açıkçası siyaset tartışılan buradan daha düzgün bir yer görmedim. Forumlara da hem zaman geçirmek hem değişik fikirlere rastlamak için bakıyorum. Tartışma okumayı seviyorum. |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| yaziyaz.com'u sevdim , çünkü tahammül edemediğin bir düşünceyle karşı karşıya kaldığın zaman başka forumlar da rahat rahat savurduğun küfürleri burada savuramadığın gibi ceza puanı alacak olmanın korkusu ve böylesi güzel bir forumdan uzaklaştırlacak olmanın üzüntüsü kişide "oto kontrol" sisteminin işleyişine , karşındakinin de düşünen , yaşayan , üreten , üretmeye çalışan bir insan olduğu gerçeğiyle yüzleşmene vesile oluyor. yaziyaz.com'u sevdim , çünkü neredeyse bir aydır buradayım. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| bilgi edinmede,tartışmada,arkadaşlık kurmada,danışmada,Türkiyenin 4 bi yanından olmasında,seviyeli olması gibi birçok etkenden dolayı desek nasıl olur. saygılarımla |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Seviyeli bir tartışmayı ve fikir paylaşmayı seviyorum. İnsanın insandan öğreneceği çok şey olduğuna inanıyorum. Görüşlerimiz farklı olsada ortak noktamız insan olmak... __________________
Önce kuralları öğren; düşün, karar ver ve bazılarını boz. |
|
| #6 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Başından beri farklı bir forum olacağını hissetmiştim ve artık Yazıyaz'ı ve ailemizi çok seviyorum. O yüzden buradayım. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #7 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| arkadaş çevremde (küçük bir kısım hariç) eğlencelik muhabbetlerin haricinde çok az konuşulduğu için burdayım, ve bir kişiyle konuşmanın insanı çok geliştirdiğine inandığım için. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
| #8 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Benim için,farklı bir cepheden konulara yaklaşım çok değerlidir.Daha iyi düşünmemi daha iyi farketmemi daha çok araştırmamı sağlıyor. |
|
| #9 | |
Felsefe ![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| yeni üye oldum ve buranın en sevdiğim yönü şu an için kuralları, denetimi, kimsenin kimseye hakaret etmesine izin verilmemesi. Forum kuralları bölümünü de okuduğumda gerçekten çok hoşuma gitti. Belki bu şekilde hayatımızın diğer kısımlarında da karşımızdaki kişiye nasıl hitap edeceğimizi daha iyi öğrenebiliriz. |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Halkımı dinliyorum |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|