| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Buz gibi soğuk ve bayat espriler / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Buz gibi soğuk ve bayat espriler Buyrun size soğuk espiriler bol bol etrafınıza soğuk saçın ![]() - Abi bizim ali'yi gordun mu? - hangi ali? - şehirler arasi otobus terminali. -Senin bu sölediklerine kim inanır? -Kadir inanir Sana bi kıllık yaparım içine kıllarını koyarsın -Titaniğin içinde olan ciguli neden ölmemiş? -çünkü tipi kayıkmış İlahi Azrail sen adamı öldürürsün Türkçe hocası sözlü yaparsa müzik hocası ne yapar? -Sazlı :65 :65 __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Adamın birinin kafası kızmış,bacakları erkek,adam yüzmüş,karısı doksandokuz...Bunlar da aynı tazelikte!!! __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| - çağrıyı tanıyor musun ? - hangi çağrı ? - cevapsız çağrı __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #5 | |
| -Tak tak tak tak -Kim o? -Kaya. -Hangi Kaya? -Çankaya . __________________
Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir demokrasi hiç bir zaman varolmadı ve varolmayacaktır. J.J.ROUSSEAU |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| adamın biri elli lira bulmuş ama ayaklı lira bulamamış... yazarken bile üşüdüm esprinin soğukluğundan __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... |
|
| #7 | |
| Benim yüksek yerlerde tanıdıklarım var Dayım 15. katta oturuyor. __________________
|
| #8 | |
| Durun bir kaç bayat espri daha buldum...Eli olmayan babaya ne denir? No-el baba Viyana kuşatması neden bitmiştir? Etrafta atacak kuş kalmadığı için İnsanlar neden kafasına su dökülerek uyandırılır? Suyun kaldırma kuvveti vardır. Adamın biri çocuğunu dövüyormuş.Kapı çalmış,adam dövmeyi bırakmış.Neden? Çünkü:eşşek sudan gelmiş. Temel ve Dursun 6.kattan sırayla atlamışlar.Ne olmuş? Dursun ve Temel ölmüş,sıraya bir şey olmamış. Hangi ressamlar palet kullanır? Yüzme bilmeyen ressamlar... Murat tahta çıkınca ilk olarak ne yaptı? Tahtayı yrine taktı...:61 Bunlar da fazla mı soğuk kaçtı?Unutunca geçer,üstünüze bir şey giyin...Iyyy seslerine duyar gibiyim.... __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Altının altında altın var Yedinin üstünde gümüş var |
|
| #10 | |
| Organlarımı bağışlıyorum. İçimden geldi... __________________
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |