| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Mesajlar bölümü burası.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Ustaların şiir, roman gibi edebi eserleri |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: istanbul
| Mesajlar bölümü burası... arkadaşlar bu bölüme en güzel mesajlar,en güzel şiirler,en güzel sözler yazmak istermisiniz.?..Kulagıma evet gibisesler geliyor..ÖYLE İSE HADİ YAZMAYA BAŞLAYIN!!! __________________
biz üzerine köprü kuramadıgımız şeye uçurum deriz :74 |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| Bu şiirimi gönlü buruklara ithaf ediyorum.sevgiler İSTERİM İsterim elinden tutmak sıkı sıkıya Koklamak seni, doyasıya Özlemim içimde, sen içimde Hasret ile ben kardeş gibi Kıskansın sarmaşık gülleri El ele, diz dize Her şey seninle Aydınlığa koşmak gibi Uğur Özaltın |
|
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Edebiyat bölümünde yeni başlık açarak bu tür eserleri paylaşabilirsiniz. Konu din bölümünden Edebiyat'a taşınmıştır. Sevgiler... __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #4 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: istanbul
| Büyük Beyinler Fikirlerle, Orta Beyinler Olaylarla, Küçük Beyinler Ise Kişilerle Ugraşir.!!! Hyman Rickwer __________________
biz üzerine köprü kuramadıgımız şeye uçurum deriz :74 |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Aynıdır hep beyinler Ne büyük, ne orta, ne de küçük Kullanımda saklıdır gizler Kullanamayanın ki kalır küçük Songül'e saygılarımla |
|
| #6 | |
| "aptallar kendilerinden emin olarak yaşarlar;akıllılar ise şüphe içinde yaşarlar" (Bertrand Russel) |
|
| #7 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2005
| Yunus Emre der hoca Gerekse var bin hacca Hepsinden iyice Bir gönüle girmektir. |
|
| #8 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2005
| Gelenler hep boş geldi gidenlerden haber gelmez bu bir ahval-i alemdir gelen bilmez giden gelmez ! (Efe Hazretleri ) ) |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Amatörce bir şiir de benden... Sensizim Seni yaşıyorum yüreğimde, Senle biten gecelerimde, Yıldızlarda seni gördüm, Sensiz sabahlarda Sensiz kaldım sen giderken, Seni aradım yollarını gözlerken, Yalnızlığa hapsoldu bu yürek, Seni düşünmekten Sonsuzlukta kaybolurken, Seni bekledim hep dönersin diye, Yalnızlığın umutlarımı aldı benden, Sen gelmezsin diye şair erkan ![]() __________________
Türkiye Hürriyet ve Vatan Cemiyeti |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Asik Veysel e domuz eti yeme yasagi hakkinda sorarlar. "-Ben agzima girene degil, agzimdan cikana bakarim…."der. __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|