"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| THKPC -TİKKO / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Duyduğum kadarıyla ikisi (ve daha birkaç yapılanma) ortak mücadele kararı almış. Sizlere sorum; Bu ortak mücadele ilerde ne getirir ? Amaçlarından sapma olabilir mi ? __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Ortak mücadele derken silahlı mücadeleyi mi kastediyordunuz, yoksa siyasi mücadeleyi mi? Ben THKPC fraksiyonunun dağıldığını zannediyordum.Yanılıyor muyum? |
|
| #3 | |
Kültür&Sanat ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Ben anlatamadım bi türlü sanırım,sevgili Barış,THKP/C diye bir şey yok bu topraklarda.. Ayrıca TİKKO TKP/ML'nin silahlı kanadıdır..Ayrı bir örgüt değil yani.. __________________
“kadınım” demek suçtur, yasaktır ve utanma ve tecrit ve ölüm sebebidir! |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
THKPC Türkiye'de örgütlenmiyor demek sanırım saflık olur. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel | |
|
| #5 | ||
| Alıntı:
TİKKO'nun ne olduğu ortadadır; son birleşmeyle şimdi ne olduklarını zamanla göreceğiz; gerçi yok olup gidecekler ama neyse. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel | |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
Nerde var,bana son 10 yılda (en yakın daha ne diyim) yaptıkları herhangi bir eylem,yada açıklama,imza gösterin lütfen.. __________________
“kadınım” demek suçtur, yasaktır ve utanma ve tecrit ve ölüm sebebidir! | |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Alıntı:
bahsettiğiniz örgüt, 1970 lerin partisidir. THKP-C THKO ve Dev -genç 60 70 lerin oluşumlarıdır. Günümüzde onların devamı diye bileceğimiz örgütler vardır. Ancak isim farklılığı göz ardı edilmemeli. Günümüz mhp side mçp ye benziyor hepsi hepsi tek bir harf vede mhp mçp nin devamı ama biz mçp demiyoruz ![]() | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Tikko işlevini yitirdi.Zaten dağılmak üzereler.En son olayları 7-8 yıl önce birkaç militanının yakalanmasıyla son buldu.Ahmet Necdet Sezer militanları affetmişti en son. __________________
Endum dere duzina Aşlamayi aşladum Sevdaluk eyi şeydur Ben da yeni başladum |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
Bu nasıl dağılmadır ki 34 senedir hala ayakta duruyor? Üstelik Enternasyonel Hareket'in dikkate aldığı bir örgütten bahsediyoruz,dağıldıklarını söylemek pek de gerçekçi olmasa diye düşünüyorum..7-8 yıl diyorsunuz daha geçtiğimiz dönem 7 ayrı ilde MHP il binalarına bombalı saldırıda bulunan,incirlik üssüne tahrip gücü yüksek bombayı koyanda bu örgüt değil miydi? saygılar.. __________________
“kadınım” demek suçtur, yasaktır ve utanma ve tecrit ve ölüm sebebidir! | |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| MKP ve HKO'ya bakınca dediğimi anlayacaksınız. Eski güçlerinde değiller. __________________
Endum dere duzina Aşlamayi aşladum Sevdaluk eyi şeydur Ben da yeni başladum |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|