| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Sabancı Suikastı / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| THKPC'nin bu süikastı yapmasının nedeni neydi ve ne kadar gerekliydi ? Bu süikastla kendini terorist ilan eden THKPC artık yok mu olacak ? __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #2 | ||
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Alıntı:
Sabancı suikasti THKP/C tarafından değil,THKP/C kökenli DHKP/C tarafından yapılmıştır.İkisini artık ayırt edelim yani.. Neden noktasına gelicek olursak,oldukça açık diye düşünüyorum.. __________________
.. sanatçının karesinde yaşam bir yerde biterken diğer yerde başlangıç yaratır.. sancılı geçen çözümsüzlüğünde yeni bir son yeni bir başlangıç doğar .. | |
|
| #3 | |
| Arasında isim farklılığı dışında nekadar fark var ? Ayrıca nedeni de ortada: Maddi ihtiyaçlarını Sabancılar üstünden karşılamak istemeler; yani haraç. __________________
|
| #4 | ||
| Alıntı:
Arasında oldukça fark var,Silahlı mücadeleyi kırlarda esas sayan THKP/C,onun devamı olan DHKP/C sadece Silahlı Propaganda Birliklerine sahiptir yani ideolojik çizgi değişmiştir. Ayrıca şu haraç noktasında dayandığınız bir belge talep edebilir miyim? Ya da açar mısınız? __________________
.. sanatçının karesinde yaşam bir yerde biterken diğer yerde başlangıç yaratır.. sancılı geçen çözümsüzlüğünde yeni bir son yeni bir başlangıç doğar .. | |
|
| #5 | |
| Aradaki fakı ya da daha farkları daha da açarsanız sevineceğim. Cinayeti haraç istemleri reddedildiği diye işlendiği herkes tarafından bilinmekte diye düşünüyorum. Elimde ne yazık ki mahkeme kaydı bulunmamakta. __________________
|
| #6 | ||
| Alıntı:
Haraç noktasında konuşmayı düşünmüyorum,çünkü sizcesi böyle,bencesi çok farklı.. __________________
|
| #7 | |
| Sizce nasıl onu söylemediniz daha. Bu başlık tartışılmak için açıldı zaten. __________________
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Olayın bencesi buraya göre oldukça yasadışı kalır,gerek duymuyorum.. __________________
|
| #9 | |
| Ben söyleyeyim ozaman; acıdıkları bir kadını çaycı diye işe alıyorlar. (kesinlikle küçümseme yok, belirtmek istedim) THKPC de bu fırsatı iyi değerlendiriyor ve maddi desteklerinin karşılanmasını istiyor; olumsuz cevap alınca da hayatlarıyla bunu ödüyorlar. __________________
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Bakın THKP/C diyerek yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz tekrarlıyorum.. __________________
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|