"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce peygamber gelme olasılığı nedir ? | |||
| Evet; yakın bir zamanda gelecektir | 6 | 10.34% | |
| Gelecektir ama daha zamanı değil; daha uzak bir zamanda gelecektir | 5 | 8.62% | |
| Bir peygamber gelmesine gerek yoktur | 4 | 6.90% | |
| Bir peygamberin geleceğine inanmıyorum | 43 | 74.14% | |
| Oy Verenler: 58. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Sizce yakın ya da uzak bir zamanda peygamber gelecek midir ve gelecekse bu hangi topraklarda olacaktır ? Gelen peygamberin amacı ya da amaçları ne(ler) olabilir ? __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| İslam inancına sahip biriyim ve bu inancımın ögretisine göre son peygamber Hz. Muhammed idi. Yani başka peygamber gelmeyecek... Kıyamet zamanı yeryüzüne tekrar inecek olan Hz. Mehdi ve Hz İsa farklı tabiki yani onlar yeni bir din tebligi amacı ile inmeyecektir... __________________
KENDİ DÜŞÜNCEMİ DESTEKLEMEM YASAKLANAMAZ. |
| #3 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Birsürü peygamber çıkıyor,sanırım sonuncusu bizim ülkemizde çıkan kadın peygamber,daha da gelecektir sanırım ![]() __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
| #4 | |
| Konuya sahte peygamberler dahil degil sanırım dimi? __________________
KENDİ DÜŞÜNCEMİ DESTEKLEMEM YASAKLANAMAZ. |
| #5 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Kime göre sahte, kime göre gerçek? Bugün 4 milyardan fazla insan için Muhammed Peygamber "Sahte Peygamber"dir. Kimse, bir kişinin gerçekten peygamber olduğunu kanıtlayamaz. Her şeyden önce kimse "Peygamberlik" diye bir şey olduğunu kanıtlayamaz. Ayrıca, sizin inanmadığımız "Sahte" ilan ettiğiniz peygamber olduğunu iddia eden şahısların da peşinden giden büyük kitleler vardır. BİR DÜZELTME: Bazı arkadaşlar bu mesajı yanlış anlamış. Ne bu mesajda kimsenin Peygamberine "Sahte" dedim, ne de kimsenin inancıyla alay ettim. Sadece diyorum ki, bir dinin peygamberi diğer bir dine göre sahte olabiliyor. Dolayısıyla sahtelik gerçeklik çok göreceli bir kavram. Saygıyla. Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-03-07 01:41 . |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| İleride peygamberler gelecek mi bilmiyorum ama, bizim "peygamber" olarak adlandıracağımız normal insanlar gelecektir. En azından buna eminim. __________________
Afyon Garı'ndaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto Depremi'ni düşün, yardım olarak Batı'dan Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni. |
| #7 | |
| Konuyu dağıtmayalım arkadaşlar. __________________
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006 Ülke / Şehir: İsviçre - Zürih
| sorunun amacini anlayamadim, yaratici insanlarla iletisime gecmek icin neden bir peygambere ihtiyac duysun, sacmalik zaten burada basliyor kisaca asla gelmedi, gelmeyecektirde |
| #9 | |
| Zaten soruyu anlayamayınca ya soru ya da konu saçma oluyor neyse; soru Tanrı bundan önce neden peygamber(ler) gönderdiyse gene aynı nedenle(rle) gönderecek mi ? __________________
| #10 | ||
| Alıntı:
Kaldıki islam daha evvel gelen yüzlerce hak peygamberi tanıyor. Ve Hz. Muhammed son peygamber diyor...Bu benim bakış açımdır...O da sizin. Saygılar... __________________
KENDİ DÜŞÜNCEMİ DESTEKLEMEM YASAKLANAMAZ. | |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|