"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Rüya yorumlayabilecek olan var mı???/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Rüya yorumlayabilecek olan var mı??? Belki açmamalıydım bu topiği,biraz özel oldu ama:rüyaların gelecekten belirti niteliğinde olduğuna inanıyorum...Eğer biri yorumlayabileceğini söylerse anlatacağım....Buna gerçekten ihtiyacım var... Saygılarımla... __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Medium sitelerine baksaydın Burada ........... ( Allah'tan rüyasını yazmamış )__________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #3 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| bu kadar önemli bir rüya olduğuna göre özel birilerinden beklediğin haberler var herhande sn nilsu, ya da rüyan o kişiyle ilgili, yoksa başka hangi nedenle bir rüya önemli olacak ki Geçmişte ben de öyle durumlarda olduğumda fala, rüya yorumlarına falan fazla merak salardım da... Saygılar.__________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Bende rüyaların bazılarının yorumlanabileceğine yani bir mesaj. niteliğinde olduğuna inanırım.kendimce bir parça da yorum yaparım.istersen anlat ve sana yardımcı olmaya çalışayım.bir parça yardımcı olabilirsem sevinirim çünkü ben çoğunlukla rüyalarla yatıp kalkan bir insanımdır..benim için rüyalar değerlidir. |
|
| #5 | |
| İlgilenmiyorsanız o muhteşem yorumlarınızı yapmanıza gerek yok Sn erdi...Bilimi bilir misiniz?İnsanların 6.hissini kullanabilme özelliğini....Tabi oraya buraya laf yetiştirip de dalga geçeceğinize,biraz okuyun öğrenin de sonra geçin DALGANIZI...Hayran olduğum bir kişiliğiniz var,bendensen gel,değilsen her şeyinle dalga geçerim.Her yerde de belli ediyorsunuz,eksik olmayın... __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
En azından azarlanmadığıma sevidim.Hayır,birinden bir haber olayı değil bu...Zaten yorumlamak isteyen,yorumlayabilecek olana anlatabilirdim,forumda yazmam... Ama şöyle söyliyeyim:ölüm insanın içini tedirgin eder genelde ve nedense BAZILARI dalga geçmekten pek hoşlanırlar...Saygılarımla Sn eşitlik ![]() __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> | |
|
| #7 | |
Felsefe ![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Merhaba Nilsu, merak ettim rüyanı. Beni de etkiler rüyalar çok. Özellikle ölümle ilgili rüyalar. Ne gördün bilmiyorum ama bunlar bilinçdışının etkisi de olabilir; yani korkularının bilinçdışında açığa çıkıp rüyada kendini göstermesi. __________________
"Yaptıklarımız hiçbir zaman anlaşılmaz, sadece övülür ya da yerilir." Nietzsche |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Bu arada,medium sitelerinin birinin adresini verirse oradan da araştırırım.Bu konuda bilgim yok da... ![]() __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> | |
|
| #9 | |
Felsefe ![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Tabi özel mesajla paylaşabilirsiniz. __________________
"Yaptıklarımız hiçbir zaman anlaşılmaz, sadece övülür ya da yerilir." Nietzsche |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
Malesef gelişemiyorum üzgünüm, Rüya tabirleri bilim endüstisi ![]() bilimmiş...__________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|