"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Rüya yorumlayabilecek olan var mı???

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey

Konu Araçları
Eski11-03-07, 08:22  #1
NİLSU

NİLSU'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Ülke / Şehir: Ankara
Rüya yorumlayabilecek olan var mı???

Belki açmamalıydım bu topiği,biraz özel oldu ama:rüyaların gelecekten belirti niteliğinde olduğuna inanıyorum...Eğer biri yorumlayabileceğini söylerse anlatacağım....Buna gerçekten ihtiyacım var...
Saygılarımla...

<<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>>
NİLSU is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski11-03-07, 22:41  #2
erdi

erdi'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006

Medium sitelerine baksaydın Burada ........... ( Allah'tan rüyasını yazmamış)
Eski12-03-07, 01:15  #3
esitlik
Felsefe&Konu Dışı

esitlik'nın Avatarı

Ülke / Şehir: istanbul

bu kadar önemli bir rüya olduğuna göre özel birilerinden beklediğin haberler var herhande sn nilsu, ya da rüyan o kişiyle ilgili, yoksa başka hangi nedenle bir rüya önemli olacak ki Geçmişte ben de öyle durumlarda olduğumda fala, rüya yorumlarına falan fazla merak salardım da... Saygılar.
Eski12-03-07, 13:20  #4
zezze

zezze'nın Avatarı

Bende rüyaların bazılarının yorumlanabileceğine yani bir mesaj. niteliğinde olduğuna inanırım.kendimce bir parça da yorum yaparım.istersen anlat ve sana yardımcı olmaya çalışayım.bir parça yardımcı olabilirsem sevinirim çünkü ben çoğunlukla rüyalarla yatıp kalkan bir insanımdır..benim için rüyalar değerlidir.
zezze is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski12-03-07, 17:08  #5
NİLSU

NİLSU'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın erdi şöyle demiş:

Mesajı Göster
Medium sitelerine baksaydın Burada ........... ( Allah'tan rüyasını yazmamış)
İlgilenmiyorsanız o muhteşem yorumlarınızı yapmanıza gerek yok Sn erdi...Bilimi bilir misiniz?İnsanların 6.hissini kullanabilme özelliğini....Tabi oraya buraya laf yetiştirip de dalga geçeceğinize,biraz okuyun öğrenin de sonra geçin DALGANIZI...Hayran olduğum bir kişiliğiniz var,bendensen gel,değilsen her şeyinle dalga geçerim.Her yerde de belli ediyorsunuz,eksik olmayın...

Eski12-03-07, 17:09  #6
NİLSU

NİLSU'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın esitlik şöyle demiş:

Mesajı Göster
bu kadar önemli bir rüya olduğuna göre özel birilerinden beklediğin haberler var herhande sn nilsu, ya da rüyan o kişiyle ilgili, yoksa başka hangi nedenle bir rüya önemli olacak ki Geçmişte ben de öyle durumlarda olduğumda fala, rüya yorumlarına falan fazla merak salardım da... Saygılar.

En azından azarlanmadığıma sevidim.Hayır,birinden bir haber olayı değil bu...Zaten yorumlamak isteyen,yorumlayabilecek olana anlatabilirdim,forumda yazmam... Ama şöyle söyliyeyim:ölüm insanın içini tedirgin eder genelde ve nedense BAZILARI dalga geçmekten pek hoşlanırlar...
Saygılarımla Sn eşitlik

Eski12-03-07, 17:19  #7
lachesis
Felsefe

Giriş Tarihi: Apr 2006
Ülke / Şehir: İstanbul

Merhaba Nilsu, merak ettim rüyanı. Beni de etkiler rüyalar çok. Özellikle ölümle ilgili rüyalar. Ne gördün bilmiyorum ama bunlar bilinçdışının etkisi de olabilir; yani korkularının bilinçdışında açığa çıkıp rüyada kendini göstermesi.
Eski12-03-07, 17:21  #8
NİLSU

NİLSU'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın dreammm şöyle demiş:

Mesajı Göster
Merhaba Nilsu, merak ettim rüyanı. Beni de etkiler rüyalar çok. Özellikle ölümle ilgili rüyalar. Ne gördün bilmiyorum ama bunlar bilinçdışının etkisi de olabilir; yani korkularının bilinçdışında açığa çıkıp rüyada kendini göstermesi.
Şöyle söyliyeyim.Benim riyalarla ilişkim biraz farklı...Farklı derken,rüyalarımı kontrole almaya çalışıyorum v.s...Bunu yapamadığım zaman genelde olmazdı.Bilinbçaltı tamam...Ama aynı izleri taşıyan bir başka rüyayı da annem aynı gün görmüş.İsterseniz size özel mesajla bildirebilirim.Yazarsam Erdi bey rahatsızlık duyabilir...
Bu arada,medium sitelerinin birinin adresini verirse oradan da araştırırım.Bu konuda bilgim yok da...

Eski12-03-07, 17:34  #9
lachesis
Felsefe

Giriş Tarihi: Apr 2006
Ülke / Şehir: İstanbul

Tabi özel mesajla paylaşabilirsiniz.
Eski12-03-07, 17:42  #10
erdi

erdi'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın NİLSU şöyle demiş:

Mesajı Göster
İlgilenmiyorsanız o muhteşem yorumlarınızı yapmanıza gerek yok Sn erdi...Bilimi bilir misiniz?İnsanların 6.hissini kullanabilme özelliğini.......
Öncelikle 6. his hayvansı bir özelliktir tamam sizin hatrınıza insansı iddia edilen boyutlarınıda kabul edelim fakat bu his ile rüya tabirinin ne alaksı var o da ayrı bir konu....
Malesef gelişemiyorum üzgünüm, Rüya tabirleri bilim endüstisi bilimmiş...

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 07:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)