| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Bu yılki Euroivision şarkımızı nasıl değerlendiriyorsunuz ? | |||
| Bu parçayla kesin birinciyiz | 0 | 0% | |
| Bu parçayla birinci olamasak bile dereceye gireriz | 8 | 40.00% | |
| Bu parçayla dereceyi bırak elemeleri bile geçemeyiz | 3 | 15.00% | |
| Parça Türkçe olsa bundan daha güzel olurdu | 3 | 15.00% | |
| Biz bu sene boşuna Euroivision'a girmeyelim | 6 | 30.00% | |
| Oy Verenler: 20. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Sizce bu parçayla yarışmada ne yaparız ? __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 13-03-07 20:34 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| şarkıyı beğendim,bana kalırsa ilk 5 içine gireriz,tabiki bunda kenan'ın göstereceği eforda önemli bu şekilde iyi derim... saygılarımla |
| #3 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Feb 2007
| "sıradaki gelsin" cinsinden özelliği olmayan bir parça ! |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| '' Kötü '' ötesinde! __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Yunanistan da bir tv kanalı bu şarkının çalıntı oldugunu iddaa etti. Yunan Star Televizyon kanalı, Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek Kenan Doğulu'nun "Shake It Up Şekerim" adlı şarkısı ile aynı yarışmada Yunanistan'ı temsil edecek Sarbel'in "Gia Sou Maria" şarkısının aynı ritmde olduğunu iddia etti. Hadi hayırlısı başladı yine yunan medyası ![]() Kaynak : http://www.ekolay.net/haber/Haber.as...HaberID=459666 __________________
KENDİ DÜŞÜNCEMİ DESTEKLEMEM YASAKLANAMAZ. |
| #6 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Cakkıdı ile girseydi şansı daha yüksek olabilirdi. BEn parçayı pek beğenmedim. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
oraya 'turkiye'yi temsil etmeye gidiyor o sarki. ama kimi temsil ettigi kimi rezil ettigi belli. utaniyorum boyle temsil edilmekten. | |
| #8 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2007
| Güzel bir şarkı. |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Bence şarkı güzel.birincilik olmasa bile ilk beş de şansı var.bunun yanı sıra şarkının ingilizce olması bir avantaj.dünyanın globalleşttiği bir dönemde kendi dilimiz diye diretmemizin bir anlamı yok.dil konusunda bu kararı sonuna kadar destekliyorum. seneye bence Mustafa Sandalı denemeliler. Kenan Doğuluya başarılar diliyorum... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|