"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Çağımızın hastalığı; Depresyon!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Depresyon nedir? Gelecekte insanlıgı çok daha ciddi sorunlara mı taşıyacak? Niçin büyük bir hızla yaygınlaşıyor!? Belki iş,sağlık,egitim, insanca yaşam olanaklarına ulaşmanın çok daha zorlaşmış olmasından, belki büyük metropol şehirlerin insanı hapsettiginden, belki de popüler kültürün gençlere dayattıgı tüketim çılgınlıgının artık son raddeye gelmesinden...Gelişen teknolojiye ne demek lazım? Yoksa kuşak çatışması ciddi boyutlara mı ulaştı? Ne dersiniz? Saygılar... __________________
KENDİ DÜŞÜNCEMİ DESTEKLEMEM YASAKLANAMAZ. |
|
| #2 | |
Felsefe ![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sayın Mustafa01; bu konuyu açmıştım ben zaten ayrıntılı bir açıklama da yazıp alıntılar yapmıştım. Gözünüzden kaçtı sanırım. __________________
"Yaptıklarımız hiçbir zaman anlaşılmaz, sadece övülür ya da yerilir." Nietzsche |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Nasıl kapatırım? __________________
KENDİ DÜŞÜNCEMİ DESTEKLEMEM YASAKLANAMAZ. |
|
| #4 | |
Felsefe ![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bildiğim kadarıyla açtığımız konuları kapatamıyoruz. __________________
"Yaptıklarımız hiçbir zaman anlaşılmaz, sadece övülür ya da yerilir." Nietzsche |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Bugünlerde sanırım ya depresyondayım ya da depresyona girmek üzereyim, normalde telefonum 24 saat açık olur; 2-3 gündür bir kere bile açmadım; foruma da girmeyecektim bir süre ama benim için artık bir nevi alışkanlık oldu; bırakamadım. Neden böyle olduğunu da bilmiyorum; bildiğim tek şey; bu hafta hayatımda bir tane bile olumlu gelişme olmadığı; her şeyim ters gitti, evde 7 gün 24 saat uyusam şuan hayatım daha anlamlı bir halde olurdu. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|