"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Maalesef... / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2007
| Cumhuriyet gazetesinin neden ''tehlikenin farkındamısınız?'' dediğini bilenler,akp nin yapmak istediklerini görebilenler,amerikanın eylemlerinden amaçlarını anlayabilenler; en son yaptığımız şey bunları anlamak oldu. peki dur diyebildik mi? İlla bıçağın kemiğe dayanması mı gerekiyor? Aslında bıçak kemiğe dayanmış ve zedeliyor.Örgütlenmemiz gerekir ama kıpırdayamıyoruz. Bu uyuşturucu narkozu Türk kanına kim sokuyor? tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-04-07 13:03 . |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Alıntı:
| #3 | ||
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
Demokrasi havarileri bu kadarcık eleştiriye bile tahammül edemiyor.Sizde üstüne çok zekice! bir espri patlatıyorsunuz.Gülüyorum ama niye ve kime???? __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan | |
|
| #4 | ||
Uzaklaştırıldı
Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Bu gidişle bayanlar ayrı ,baylar ayrı oturulan belediye otobüslerinin ufuktaki gelişine.. Gülmeyin , ağlayın.. | |
|
| #5 | |
Uzaklaştırıldı
Giriş Tarihi: Jul 2006
| Evet tüm tehlikelerin farkındayız , özelliklede en büyük tehlike olan batılı ağababalarına güvenip yükselen ayrılıkçı milliyetçiliğin; aslolanı bu emperyalizmin uşaklığına soyunanlarının başlarına gelecekten haberdar olup olmadığı yada ne kadar tarih bilgisi olduğu,sessizliği korkudan zannedip hep bir adım bir adım daha ileri gitmesi ,iktidardaki teslimiyetçi ümmetçileri hep payidar kalacak zannetmesi , 90 yaşında amnezi geçirmiş ihtiyarların federasyon hezeyanlarının yüksek sesle dile getirilirmesi , Cumhuriyetin ve temellerinin hiçte zayıf olmadığı gibi... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bizi uyandıranlara teşekkür ediyorum ve biliyorum diğerleri de sonradan teşekkür edecek. Demokrasi diye bugün neredeyse Fethullah Gülen'i alim, Atatürk'ü despot zalim ilan edeceğiz. Gafletin iktidarında, paranın söz sahibi olduğu demokrasi asalaklarının mutlulukları geçici, halkın egemenliği haklı olarak baki olacaktır. "Cumhuriyet tehlikesinin farkında mısınız?" Bu nedir şaka mı, güldürmedi. Cumhuriyetimizi tehlike olarak mı görüyorsunuz, ne sebeple? Gökçe Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-03-07 22:38 . |
|
| #7 | ||
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| Alıntı:
tüm mesajlarınızda gördüğüm hep bu.. Sizin için, emperyalizmin taşeronları mikro milliyetçilik, bölücülük, pkk terörü , haçlı-irtica , diyalog misyonerliği demokrasi.. Cumhuriyet ise tehlike .. en sonunda bunu da söylediniz.. ![]() | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Aydın-Erzurum
| İŞİN ASLINI BU KARİKATÜR İYİ ANLATIYOR DİYE DÜŞÜNDÜM...http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/cizgiyorum.do __________________
Kural Kuralsızlıktan Daha İlgi Çekicidir! |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Ülkemizde ve Dünya'da neyin tehlike olduğu görüş sahibini rahatsız eden düşüncedir! Asıl tehlike , herkesin kendi düşüncesini ve de inancını gerçek , diğerlerini hayal sanmasıdır! Yaşama geçirilmemiş düşünce gerçek değildir.Yaşama geçirilip sonra vazgeçilmiş ya da vazgeçirilmiş düşünce de gerçek değildir. İfade edilip ;geniş biçimde insanlara ulaştırılan düşünceler ise var olan düşünceler için;bilinen tüm silahlardan daha tehlilkelidir. Bu nedenle ; bazı düşüncelerin ifadesinin yasklanması;kısıtlananması yoluna gidilir. Her düşünce akımı için bu böyledir! Saygılar, doğançay doğançay Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-03-07 14:14 . |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Ama yikiciligi; her kesim, yalnizca karsi düsünce olarak belirliyorsa, o zaman tehlikeli bir yozlasmadan söz edilebilir. saygiyla __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|