Dergi

Blog

Evrim

Marksizm

Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Maalesef... / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski12-03-07, 01:52  #1
Oğuzlar
Yazar Adayı

Giriş Tarihi: Mar 2007
Maalesef...

Cumhuriyet gazetesinin neden ''tehlikenin farkındamısınız?'' dediğini bilenler,akp nin yapmak istediklerini görebilenler,amerikanın eylemlerinden amaçlarını anlayabilenler;
en son yaptığımız şey bunları anlamak oldu. peki dur diyebildik mi?
İlla bıçağın kemiğe dayanması mı gerekiyor? Aslında bıçak kemiğe dayanmış ve zedeliyor.Örgütlenmemiz gerekir ama kıpırdayamıyoruz. Bu uyuşturucu narkozu Türk kanına kim sokuyor?

tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-04-07 13:03 .
Oğuzlar is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski12-03-07, 16:53  #2
Redmoon

Redmoon'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Ülke / Şehir: Ankara

Alıntı:
Sayın Oğuzlar şöyle demiş:

Mesajı Göster
Cumhuriyet gazetesinin neden ''tehlikenin farkındamısınız?'' dediğini bilenler,akp nin yapmak istediklerini görebilenler,amerikanın eylemlerinden amaçlarını anlayabilenler;
en son yaptığımız şey bunları anlamak oldu. peki dur diyebildikmi?
İlla bıçağın kemiğe dayanmasımı gerekiyor?Aslında bıçak kemiğe dayanmış ve zedeliyor.Örgütlenmemiz gerekir ama kıpırdayamıyoruz.Bu uyuşturucu narkozu Türk kanına kim sokuyor?
Bir sitede okumuştum, "Cumhuriyet tehlikesinin farkında mısınız?" yazıyordu bu reklam ile ilgili. Gerçekten asıl tehlike bu..
Eski12-03-07, 19:38  #3
bozkır
Tarih

bozkır'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Ülke / Şehir: izmir

Alıntı:
Sayın Redmoon şöyle demiş:

Mesajı Göster
Bir sitede okumuştum, "Cumhuriyet tehlikesinin farkında mısınız?" yazıyordu bu reklam ile ilgili. Gerçekten asıl tehlike bu..
Vay anasını ya.topu topu 60bin satan bir gazete insanları da nasılda korkutuyor.Cumhuriyet gazetesinin ölüsü bile iş yapıyor mübarek.
Demokrasi havarileri bu kadarcık eleştiriye bile tahammül edemiyor.Sizde üstüne çok zekice! bir espri patlatıyorsunuz.Gülüyorum ama niye ve kime????
Eski12-03-07, 19:47  #4
Renk
Uzaklaştırıldı

Renk'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007

Alıntı:
Sayın bozkır şöyle demiş:

Mesajı Göster
Vay anasını ya.topu topu 60bin satan bir gazete insanları da nasılda korkutuyor.Cumhuriyet gazetesinin ölüsü bile iş yapıyor mübarek.
Demokrasi havarileri bu kadarcık eleştiriye bile tahammül edemiyor.Sizde üstüne çok zekice! bir espri patlatıyorsunuz.Gülüyorum ama niye ve kime????
Sanırım aymazlığın direnişine .. Kendine bu güvenişine..Punduna getirdimi sergilediği cürete..

Bu gidişle bayanlar ayrı ,baylar ayrı oturulan belediye otobüslerinin ufuktaki gelişine..

Gülmeyin , ağlayın..
Renk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski12-03-07, 19:56  #5
Redseawolf
Uzaklaştırıldı

Redseawolf'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006

Evet tüm tehlikelerin farkındayız , özelliklede en büyük tehlike olan batılı ağababalarına güvenip yükselen ayrılıkçı milliyetçiliğin; aslolanı bu emperyalizmin uşaklığına soyunanlarının başlarına gelecekten haberdar olup olmadığı yada ne kadar tarih bilgisi olduğu,sessizliği korkudan zannedip hep bir adım bir adım daha ileri gitmesi ,iktidardaki teslimiyetçi ümmetçileri hep payidar kalacak zannetmesi , 90 yaşında amnezi geçirmiş ihtiyarların federasyon hezeyanlarının yüksek sesle dile getirilirmesi , Cumhuriyetin ve temellerinin hiçte zayıf olmadığı gibi...
Redseawolf is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski12-03-07, 22:10  #6
Gökçe

Giriş Tarihi: Jan 2007

Bizi uyandıranlara teşekkür ediyorum ve biliyorum diğerleri de sonradan teşekkür edecek. Demokrasi diye bugün neredeyse Fethullah Gülen'i alim, Atatürk'ü despot zalim ilan edeceğiz. Gafletin iktidarında, paranın söz sahibi olduğu demokrasi asalaklarının mutlulukları geçici, halkın egemenliği haklı olarak baki olacaktır.

"Cumhuriyet tehlikesinin farkında mısınız?" Bu nedir şaka mı, güldürmedi. Cumhuriyetimizi tehlike olarak mı görüyorsunuz, ne sebeple?

Gökçe Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-03-07 22:38 .
Gökçe is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski14-03-07, 23:45  #7
Fedailer
Onay bekleyen
Yazar Adayı

Giriş Tarihi: Jan 2007

Alıntı:
Sayın Redmoon şöyle demiş:

Mesajı Göster
sayın redmon,
tüm mesajlarınızda gördüğüm hep bu..
Sizin için, emperyalizmin taşeronları mikro milliyetçilik, bölücülük, pkk terörü ,
haçlı-irtica , diyalog misyonerliği demokrasi..
Cumhuriyet ise tehlike .. en sonunda bunu da söylediniz..
Fedailer is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski15-03-07, 13:43  #8
serserikuş

serserikuş'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2006
Ülke / Şehir: Aydın-Erzurum

İŞİN ASLINI BU KARİKATÜR İYİ ANLATIYOR DİYE DÜŞÜNDÜM...

http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/cizgiyorum.do
Eski15-03-07, 14:08  #9
doğançay

doğançay'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006

Ülkemizde ve Dünya'da neyin tehlike olduğu görüş sahibini rahatsız eden düşüncedir!

Asıl tehlike , herkesin kendi düşüncesini ve de inancını gerçek , diğerlerini hayal sanmasıdır!
Yaşama geçirilmemiş düşünce gerçek değildir.Yaşama geçirilip sonra vazgeçilmiş ya da vazgeçirilmiş düşünce de gerçek değildir.

İfade edilip ;geniş biçimde insanlara ulaştırılan düşünceler ise var olan düşünceler için;bilinen tüm silahlardan daha tehlilkelidir.

Bu nedenle ; bazı düşüncelerin ifadesinin yasklanması;kısıtlananması yoluna gidilir.

Her düşünce akımı için bu böyledir!

Saygılar,
doğançay

doğançay Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-03-07 14:14 .
doğançay is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski15-03-07, 14:33  #10
canugur

canugur'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005

Alıntı:
Bu nedenle ; bazı düşüncelerin ifadesinin yasklanması;kısıtlananması yoluna gidilir.
Insan icin yikici, yok edici hic bir düsünce, felsefede hakettigi yeri bulmaz.

Ama yikiciligi; her kesim, yalnizca karsi düsünce olarak belirliyorsa, o zaman tehlikeli bir yozlasmadan söz edilebilir.

saygiyla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 19:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)