"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Forumdaki Herkesten Özür Dilerim/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Sevgili Arkadaşlar; Geçenlerde Evine Dön Bush konusunda, Sayın Bush'a küfür ettiğim için doğal olarak uzaklaştırıldım. Orda küfür etmemin nedeni sanırım siyasette bazı noktalarda hassas olmamam ve kendimce bunu esprili bir dille dile getirmem. Forum yöneticileri de ısrarlarımı karşılıksız bırakmayıp bu konudaki hassasiyetimi göz önünde bulundurduğu ve bana bir şans daha verdikleri için onlara teşekkür ediyorum. Artık en ufak yazılarımda bile çok dikkatli olacağım ve forumun kalitesini düşürecek bir yazı yazmayacağım. 1 gün de sürse o uzaklaştırma bana iyi bir ders - tecrübe oldu ve forum hayatında nasıl davranılması gerektiğini bir kez daha anladım. Yazıyaz ailesine, yaptığım hatanın affedilmez olmasına rağmen beni kırmayıp tekrar aralarına aldıkları için teşekkür ederim. Bu ifadem içinse tüm üyelerden tekrar özür diliyorum. Saygılarımla. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Bu güzel bir haber sevgili barış.. Hoşgeldin tekrar.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Sayın Barış Akar,hoşgeldiniz...Dün görünce gerçekten üzülmüştüm...Formumuzun sayın yöneticilerine de ayrıca teşekkür ederim... Saygılarımla...Harbey.. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|