"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Forum Hakkında

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Forum'da Küfrederek Uzaklaştırılanlar Özürle Geri Dönebilsinler!

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski13-03-07, 10:45  #1
doğançay

doğançay'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Forum'da Küfrederek Uzaklaştırılanlar Özürle Geri Dönebilsinler!

Forumda daha önce küfür nedeniyle SÜRESİZ UZAKLAŞTIRILANLARIN ''Özür Dileyerek'' FORUMA GERİ DÖNÜŞ yolunun açıldığını düşünerek bu tartışma başlığını açıyorum:

Sayın barış akar'a özel bir uygulama yapılmadığını, bunun adaletli olmadığını düşünerek daha önce bu yönde kararla forumdan süresiz uzaklaştırılan katılımcılarla iletişim kurabilecek arkadaşların bunu yaparak;süresiz uzaklaştırılan katılımcıların da FORUM YÖNETİMİNE BAŞVURMALARI GEREKTİĞİ KONUSUNDA FORUMDAKİ TÜM KATILIMCI ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM.

Forum yönetiminin bu bağlamda bu öneriye tepki göstereceğini kendi adıma düşünmüyorum.

Onlarında bu yönde ki böyle adaletli bir yeniliğe gideceklerini umuyorum.

barış akar'ın bu küfürlü hatasının böyle bir hoşgörüye vesile olmasını diliyorum.

Ancak bu küfür söyleminin tekrarlanması halinde ise katılımcıların bu seviyeyi koruma konusuna katkı sağlayamayacağı da dikkate alınarak forumdan süresiz uzaklaştırılmalıdır.

Konuya katkı sağlayacak herkese saygı ve sevgilerimi iletiyorum.

doğançay

doğançay Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 13-03-07 12:13 .
doğançay is offline  
Eski13-03-07, 10:55  #2
mustafa01

mustafa01'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2007

Nette pekçok forum kanalında bu tür bi başlık var. Konu başlıgında genelde pişmanın ya da bi daha yapmıyacagım gibi şeyler yazıyor. Pişman olan kullanıcı buraya başvuruyor ve bir kereye mahsus affedilebiliyor. Burada da öyle bir uygulama olabilir diye düşünüyorum.
Eski13-03-07, 11:04  #3
Papyrus

Papyrus'nın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006

Sn barış akar'a tanınan bu hak bir ayrıcalık değildir. Forumdan küfrederek uzaklaşan kullanılar her zaman iletişim panelini kullanarak yaptıklarından pişman olduklarını ve forumdan özür dilediklerini ifade edebilirler. Konumuz olan kullanıcı da bu yolu izlemiştir zaten. Bu başvurusu değerlendirilmiş, bu kanalla geri dönmesinde tarafımızdan bir sakınca görülmemiştir.

Yazıyaz'daki tüm kurallar ve tüm uygulamalarda olduğu gibi bu uygulama da elbette herkese açıktır. Forumdan küfrederek uzaklaşan her kullanıcı, özür dileme hakkına sahiptir. Forum yönetimi kimse için farklı bir uygulama içerinde değildir. Bu kanalla bize ulaşan her mesaj, tarafımızdan en az bu üyemizin mesajı kadar ilgi görecektir.
Papyrus is offline  
Eski13-03-07, 11:14  #4
Yağız

Yağız'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007
Ülke / Şehir: İstanbul

Bence de hatasını anlayıp özür dileyen kişilere bir şans daha verilmeli. Ayrıca bu uygulamanın Sn.Barış Akar'a özel olduğunu düşünmedim.

Burada her görüşten insanın düşüncelerini karşısındakine saygısızlık yapmadan paylaşması, bize ait olan bu alanı geliştirecek ve güzelleştirecektir.

Herkesin buna dikkat edeceği inancıyla bu uygulamayı desteklediğimi belirtmek istiyorum.

Saygılarımla
Tutuştu su da yandı
Yağız is offline  
Eski13-03-07, 12:35  #5
Hoca

Hoca'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006

Hepimizin güc duruma düstügü anlar olur.
uygulamayi destekliyorum.
saygiyla

Hoca Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 13-03-07 13:01 .
Hoca is offline  
Eski13-03-07, 12:42  #6
erdi

erdi'nın Avatarı

Umarım bu sonuncu olur.
Eski13-03-07, 13:00  #7
tuqu
Admin

tuqu'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006
Ülke / Şehir: istanbuL

Değerli Üyeler,

Sn. Papyrus'un de belirttiği üzere bu özel bir uygulama değildir. Samimiyetine inandığımız, yazdığı şeyin anlık bir şey olup pişman olduğunu gördüğümüz her kullanıcıya bu uygulama yapılabilir.

Ancak, takdir edersiniz ki böyle bir uygulama kural haline getirilerek tüm üyeleri kapsayamaz. Çünkü art niyetli kişiler bu uygulamayı kendi çıkarlarına göre kullanma girişiminde gösterebilirler.

Kısacası, biz iletişim panelinden gelecek bu tür istekleri sonuca erdirmek için bazı kıstasları gözönünde bulundurmamız ve söz konusu kullanıcının yazıyaz'a katkısına bakmak durumundayız.

Bu uygulumada insiyatif biraz yönetimin elindedir ve sanırım takdir edersiniz ki öyle de olmalıdır.

Saygılar...
Eski13-03-07, 13:34  #8
doğançay

doğançay'nın Avatarı

Daha önce süresiz uzaklaştırılan üyelere bu kural açık olmalıdır.
Bu kuralı art niyetli biçimde kullanmak isteyecak olan eski ya da yeni üyeler de cezayla karşılaşacaktır.

Bunun aksi bir savunma alınan kararın YANLI olduğunu kanıtlar.
Kurallar herkes için değil midir?

Herkes içinde foruma katkısı hangi kıstaslarla belirlenecek?
Forum kuralları içinde bu şekilde net kıstaslar var da bizler mi bilmiyoruz?
Bu konuda muğlak ifadelerden kaçınılmalı!

Saygılar,
doğançay
doğançay is offline  
Eski13-03-07, 13:36  #9
flager45

flager45'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006

bu mesela de hatasını anlamak çok farklı bir durumdur,yani erdemlik ,insan olarak dönüşü yapılabilir,bunca zamanda oluşan yazılarla beğenilen taraf vardır çünkü bunlar kişisel oluyor ama devlette olan bir hata aynı duruma girmez çünkü 75.000.000 kişinin hakkı vardır.

küfür olayının tekrarlarının olmaması dileğiyle, bunlarda kendine olan hakimiyetle gerkleşir.
saygılarımla
flager45 is offline  
Eski13-03-07, 14:34  #10
tuqu
Admin

tuqu'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006
Ülke / Şehir: istanbuL

Sayın Doğançay,

Yazıyaz yönetiminin tarafsızlığı, olaylara bakış açısı buradaki herkese ve forum yararınadır. Bunu siz de çok iyi bilirsiniz... Konuyu neden uzatıyorsunuz pek anlam veremedim. Bakın Sn. Papyrus'de ben de ne yazmışız? "Böyle bir başvuru gelirse değerlendirilecektir." Bunda da tarafsız olunacağı şüphesizdir.

Kıstas mı arıyorsunuz? Örneğin, foruma bir kaç mesaj atıp sonra karşı görüşüne küfür yağdıran bir insana aynı uygulamayı yapmamızı beklemek komik değil midir?

Bu konuda düşüncelerimiz yazdıklarımız ile kâfidir.

Teşekkürler...
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 02:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)