"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Nasıl bir müslümanız? | |||
| Namaz, oruç gibi ibadetlerini yapanlar | 14 | 43.75% | |
| Namaz kılmayıp diğer ibadetlerini yapanlar | 2 | 6.25% | |
| İbadetlerini arasıra yapanlar | 11 | 34.38% | |
| İbadetlerini çok seyrek yapanlar veya hiç yapmayanlar | 5 | 15.63% | |
| Oy Verenler: 32. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Nasıl bir müslümanız ? Forumda bulunanlar şu anki verilere göre ortalama %50si müslüman gözüküyor. Peki bende şu anketi yapmayı uygun gördüm. Nasıl bir müslümanız? Namaz, oruç gibi ibadetlerini yapanlar Namaz kılmayıp diğer ibadetlerini yapanlar İbadetlerini arasıra yapanlar İbadetlerini hiç yapmayanlar Bunlar müslümanın durumunu iyi belirler. Bu yüzden bu anketle forumdaki müslümanların nasıl bir müslüman olduğunu öğrenmek için yaptım. Konu müslüman olanlar içindir. Diğer inanç ve görüşlere sahip kişilerin polemik çıkarmamasını rica ediyorum ![]() __________________
İnanmak, kanıtlamak değil, öngörmek ve irade etmektir.-elektron- Marksizm,Kadiri Mutlak Yaratıcıya karşı çıktığı için gücü eline geçirdiği vakit yozlaşmaya mahkûmdur. -Çakal Carlos- elektron Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 13-03-07 14:37 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: İSTANBUL
| Kendimi bu sayılanlar içinde bulmakta zorlandım. Namazım miraç değil. Orucum uruç değil. Günahı çok ,sevabı az, yolum uzun azığım az.. __________________
Yeterli insan sükut eder, yetersiz olan ispata çalışır... |
| #3 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Jun 2006 Ülke / Şehir: trabzon
| ben Namaz, oruç gibi ibadetlerini yapanlardanım |
| #4 | ||
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Aug 2007 Ülke / Şehir: Istanbul
| Alıntı:
Allah ile alakamız, kıldığımız namaz kadardır. Allah ile alakamız, tuttuğumuz oruç kadardır. Allah ile alakamız, kurana sarıldığımız kadardır. Allah ile alakamız, dini hayatımıza ne kadar geçirdiğimiz kadardır. Allah ile alakamız, Allahı ne sıklıkta andığımız kadardır. Allah bize sorduğu zaman ahirette, BENİM İLE ALAKANI SÖYLE diye. Ne cevap verilecek? "HİÇBİR ALAKAM YOKTU" Tabi ki Allah tek kıstas olarak bunları almaz. Çünkü O, zaten affetmeye bahane yaratıyor. Esselamın dediği gibi Kıldığım namaz miraç değil Orucumuz uruç değilŞeytan sürekli etrafta geziniyor. Aklımıza bin türlü şey sokmakta. Sonumuz ne olacak muamma. Bu kadar günaha boğulmuşuz. Allaha sığınıyoruz. Affeder inşallah. __________________
Hoyrat Bir Rüzgâr Artık Zaman, Geriye Kalan Ancak İman... | |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Müslümanlara sorulmuş soruları içeren bu konuya böyle bir mesaj yazmanızın sebebi nedir? Polemik mi istiyorsunuz? Alın size malzeme; Sürekli konuşan, emperyalizme ve kapitalizme lanet yağdıran ama kıçını kaldırıp tek bir şey yapamayan yoldaşların canı cehenneme, Allah yoldaşımız olsun... __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #6 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jun 2007
| Yoldaş nereye kadar var! Bazen yoldaş dünyalığa kanabiliyor!.. __________________
ESAS CÖMERTLİK; ALLAH'IN C.C. BİR ŞEY KARŞILIĞINDA BİR ŞEY İSTEDİĞİNİ SENİN KALBİNDE GÖRMEMESİDİR. |
| #7 | ||
Onay bekleyen
| Alıntı:
| #8 | |
Onay bekleyen
| Yaşasın cehennem zalimler için!... (Polemik büyüyecek mi ne?) Sosyalizm tarih oldu, artık özedönüş gerekir. ![]() __________________
ESAS CÖMERTLİK; ALLAH'IN C.C. BİR ŞEY KARŞILIĞINDA BİR ŞEY İSTEDİĞİNİ SENİN KALBİNDE GÖRMEMESİDİR. |
| #9 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Aug 2007 Ülke / Şehir: Istanbul
| He öyle... Sizin sosyalizm, milliyetçilik, komünizm falan diye uyduruk ideolojileriniz ve bunun ardından gidenler sadece ihtiraslarınızı törpülediğiniz olmayacak hayallerden ibaret. Üretime bir katkısı olmayan, "kanka solcuyuz mutluyuz heee" diyen ama sigarasını bile başkasından alan, işi gücü bunlar ile uğraşmak olan karakter topluluğu. Bağırmaktan öte şeyler yapın. İdeolojilerden bıktık artık. __________________
Hoyrat Bir Rüzgâr Artık Zaman, Geriye Kalan Ancak İman... |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bu sosyalistlerin inatla Türk ürünü sandıkları sigaraları içtiğini görüyorum artık. Adam üstünü okuyor ama görmezden geliyor. Üstünde koca harflerle "Amerikan tütünü" yazıyor ama işlerine gelmiyor. Sonra ideolojicilik oynuyorlar. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|