| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Süleyman Demirel/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Çok ağır, çok inatçı, içi dışı politika kokan adam. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Siyasete "baba" ekolünü getiren, gittikten sonra Tansu Çiller'e de "anne" denmesini sağlayan bir insan __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #3 | |
| G.A.P.' ı gaptıran adam. ![]() |
|
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Osman Bölükbaşı'nın kitabından; --------- Ramazan'da puro içen adam. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Ne olursa olsun, Türk siyasetine damgasını vurmuş bir adam... __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| sayın erdiGerçekten damga vurdu;Ama damga kötü birşey değilmi?Damgalandı falan gibi?Sonra birde damgayı nersiyle vurdu o da meçhul? Aile fotoğraflarını her kez biliyor.sülalesini ve o fotoğraftakilerin hepsini kalkındarmayı iyi becerdi.Bunlarda damganın hünerleri olsa gerek. Politika yerine 40 yıl çobanlık yapsa idi bence daha yararlı olurdu. saygılarımla |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... | |
|
| #8 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Aziz Nesin in bir lafı vardı."Her askeri darbe Sülümanı daha sola kaydırıyor.Bir darbe daha olursa KOMÜNİST olacak diye korkuyorum" İşte dün dündür hesabı Sülüman Baba böyle bir dönüşümün siyasete yansımasıdır.Millete çok çektirdi ya neyse... __________________
Bir millet kendi kuvvetine dayanarak varlığını ve bağımsızlığını sağlamazsa şunun bunun oyuncağı olmaktan kurtulamaz Selanikli biri... |
|
| |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: ankara
| buram buram tecrübe.... |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Tam bir çalışkanlık ve zeka timsali...Programlara katılmadan önceki yaklaşık 2 günü odasına kapanıp gelme ihtimali yüksek sorulara verilebilecek alternatif cevaplar hakkında kafa yorarak geçirdiğini duymuştum. ![]() |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|