"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Lozan'da, Perinçek'e verilen cezayı doğru mu, yanlış mı buluyorsunuz? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
| Anket Sonuçlarını Göster: Lozan'da , Perinçek'e Verilen Cezayı doğru mu, Yanlış mı? Buluyorsunuz. | |||
| Kararı yanlış buluyorum. emperyalistlerin soykırım yalanına İsviçre alet olmuştur. | 50 | 86.21% | |
| Kararı doğru buluyorum. Soykırım yapılmıştır | 6 | 10.34% | |
| konu ile ilgilenmiyorum.Bu konuda fikrim yok | 2 | 3.45% | |
| Oy Verenler: 58. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| İsviçre Mahkemesinin, "Ermeni soykırımı uluslarası emperyalist bir yalandır"diyen.. Doğu Perinçek'e hapis ve para cezası vermesi kararını doğru mu yanlış mı buluyorsunuz? Fedailer Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-03-07 19:13 . |
|
| #2 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| Yine hangi oyunun peşinde anlayamadığım bir politikacıdır. Nufüz ettiği bazı noktalar milli menfaatlere uygun düşerken bazılarıda ihanet boyutuna varmaktadır. Sadece Bu olaya Verilcek cevap ise ona verilen cezayı yanlış buluyorum. Bunu Alide söyleyebilir velide.. Doğu perinçek için düşünülmesi Taraf çeker. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Perinçek neyin peşinde tam olarak bilemiyorum fakat buna karşı mücadele gereklidir ve birileri bunun kavgasını yapmaladır... Ancak suç göstericek yalan yasalar ile kurulan mahkemelerden çok yasama tarafında onlara yüklenilmeli diye düşünüyorum.... Sonuç belli değilmiydi! Bu değerlendirilmeye alınmayacak gibi bir karar zaten cezalandırmak için toplanmışlar galiba orada ![]() Aynı anket turkpolitikada da vardı orada bir şesenek vardı '' konu üzerinde durulmasında bir fayda görmüyorum '' mahkeme ile ilgili.Ben o seçeneğe oy verdim. Ben farklı şekilde mücadele verilmesinin gerektiğini düşünüyorum ama birileri yalana karşı imkanları yettiğince mücadele etmiştir, onlarada saygılıyım. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #4 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Jun 2006 Ülke / Şehir: trabzon
| erdi arkadaşımıza katılıyorum doğu perinçeğin neyin peşinde olduğunu bizde bilemeyiz ama yinede birilerin çıkıp soykırım yalanı hakkında mücadele vermesi elbetteki gerekiyordu, artık türk, azeri ulusununda bir türk diasporası var artık bizde ermeni soykırım yalanına karşı atak vermemiz gerekecek... |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Belgelerle kanıtlanamamış bir idda hakkında ,aksi bir düşüncenin suç olarak görülmesi çok saçma. SAYGILAR... __________________
Herkes dünyaya mutluluk getirdi; kimi geldiğinde, kimi gittiğinde... |
|
| #6 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: İstanbul
| Arkadaşlar Türkiye Cumhuriyeti'nde soykırım var demeyi suç sayan 301. zihniyet Lozan'da kendisi ile karşılaşmıştır.Ve düşüncelerin yargılanması konusunu bizzat görmüş ve yaşamışlardır.Öyle ki bu zihniyet zamanında öyküde geçen kahramanın bile T.C'ye zarar verdiğini düşünmüştür.İşte bu siyasi bağnazlıktan öte bir şey değildir,olamaz.Bu açıdan oradaki yargıda doğru değildir.Özgür düşünce adına kabul edilemez... |
|
| #7 | ||
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| Alıntı:
"Farklı şekilde mücadele verilmesi gerektiğini düşünüyorum" demişsiniz.. neler olabilir? farklı mücadele... | |
|
| #8 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: İZMİR
| Bu hareketin destekçisiym, haklı buluyorum.Cezay hem mantıken hem de politik olarak karşıyım. Talat Paşa hareketi tüm Avrupa'da ses getirmiştir ve bu ülkelerin basınları kendi yasalarını sorgulamaya başlamıştır.Ayrıca Türk Ceza Kanunu'nda soykırım yapıldı demenin yasak olduğunu belirten bir madde yok diye biliyorum.301'i eleştirebilirim ama konuyla hiçbir ilgisi yok.O yasalarla alakası yok. __________________
Ne ABD, Ne AB Tam Bağımsız Türkiye! |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İstanbul
| Elbette bu verilen karar doğru değildir. Ermeni soykırımının yapılıp yapılmadığı bir yana, herhangi bir düşünceyi savunmanın yasak olması (hele Avrupa gibi bir yerde) çok anlamsızdır. Zaten bir devletin herhangi bir konuda böylesine taraf tutması da anlamsızdır. (Özellikle kendi devletiyle yakından uzaktan bir ilgisi yoksa) Böylesi bir kararın (ve buna neden olan yasanın) özellikle İsviçre gibi "tarafsız" bir ülkede alınmış olması bence çok düşündürücü. Avrupa'nın provokasyon için en tarafsız ülkesini bile siper edeceğinin ispatı.. Saygılarımla __________________
Karanlık sorgulanmalı! |
|
| #10 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bencede verilen karar doğru değildir. Türkiye'de suç işlemiş insanları siyasi sığınma hakkı tanıyan, iade taleplerimizi saçama gerekçelerle geri çeviren (Örneğim Fehriye Erdal davasında tam değil yarı otomatik tüfek ileri sürülmüştü.) bir ülkenin adaleti gerekçe göstererek böyle bir karar vermesi son derece yanlıştır. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|