"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Haydi Arkadaşlar Ziyaretçi Sayısını Geçelim.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Haydi Arkadaşlar Ziyaretçi Sayısını Geçelim... Sevgili arkadaşlar herkese merhaba, İşlerimin yoğunluğu nedeniyle uzun zamandır foruma giremiyordum. Ama internete girmeye fırsat bulduğum zamanlarda mümkün olduğunca ilk demeyeyim ama en öncelik vererek girdiğim sitelerden birisidir Yazıyaz. Her defasında Yazıyaz’ın sitesine girdiğimde hep dikkatimi çekmiştir. Acaba En Yüksek 244 ziyaretçi olan 23-03-06 tarihini geçebilmiş miyiz diye… Hep bu bölüme bakardım nedense… Belki kimimiz için hiç önemi olmayan gereksiz bir durum ama benim hep dikkatimi çekmiştir ve hep çekmeye devam edecektir. Belki çoğumuza saçma gelecek ama yine de bir yazayım dedim… Sizlerden isteğim hep beraber bu yılın aynı tarihinde bu ziyaretçi sayısını geçelim… Olmaz mı ? Görüşlerinizi bekliyorum… Sevgiler… __________________
beni -af- sız hapset, o soğuk ve karanlık gözlerine. sonsuza kadar, kalmak olsun cezam… |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| inşallah geçeriz ben her fırsatta buradayım yani ![]() __________________
KENDİ DÜŞÜNCEMİ DESTEKLEMEM YASAKLANAMAZ. |
| #3 | |
Uzaklaştırıldı
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ben varım.Bir zaman belirleyip hep bir arada olunabilir.Ve rekor kırılabilir.Neden olmasın. |
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
?__________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... | |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Beklemeyeceğiz... Gelin diyeceğiz... __________________
beni -af- sız hapset, o soğuk ve karanlık gözlerine. sonsuza kadar, kalmak olsun cezam… |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|