| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| ... ve bana uzunca bir yol görünüyor saniyorum... bir firsatini bulursam görüsecegiz. sevgiyle kaliniz __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm |
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Alıntı:
| #3 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Sayın Hoca, birçok konuda farklı düşünsek de gitmenizi istemem, sonra ben kimle tartışacağım burada... Umarım ya biz yanlış anladık gitmiyorsunuz ya da kısa bir süre için ayrılık var.... İyi akşamlar |
| #5 | |
| Bir süre icin oldugunu umuyorum sayin Ulukoca. Insani iliskiler, yeri gelir felsefik boyutu asar. Bunu sagladigimizda zaten hic sorun kalmayacaktir. sevgiyle kaliniz. __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm |
| #6 | |
| Fazla bağımlısı olmadan da devam etmenizde yarar vardır.Dikkat ederseniz ben de bir haftadır az yazıyorum,ama yazmak istediğim olunca yazıyorum.Sizin de eski sıklıkta olmasa da yazmanız bizi memnun edecektir. |
| #7 | |
| Haydi selamletle Sn.Hoca... Fazla ayrı kalmayın buralardan...Her nefere ihtiyaç duyacağız... __________________
Birer birer, biner biner, biner ölürüz Yana yana, döne döne, yine geliriz ay canım Biz dostu da düşmanı da elbet biliriz Vurulup düşenler gülüm, darda kalmasın ay canım |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İst.Mltya.Bingöl..
| Sayın Hoca..bekliyoruz..dönüşünüz harika olacak eminim.. ![]() __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Sayın Hoca siz de mi ? Belli ki ciddi işleriniz ya da problemleriniz var yoksa forumdan ayrılmazdınız sanırım (ayrılacağım da demediniz ama nedense bana öyle geldi) Geri dönme sözü almadan bırakmayız ona göre.... __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 16-03-07 13:04 . |
| #10 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Gitmeyiniz ne olur Siz gittiniz sayın Madonna geldi. Ama sizin mesajlarınız daha akılcıydı birazda olsa düşündürüyordu cevap aratıyordu ve cevaplar bulduruyordu. Sizin gibi userleri özleyeceğiz Sevgiyle kalın ![]() __________________
İnanmak, kanıtlamak değil, öngörmek ve irade etmektir.-elektron- Marksizm,Kadiri Mutlak Yaratıcıya karşı çıktığı için gücü eline geçirdiği vakit yozlaşmaya mahkûmdur. -Çakal Carlos- |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|