"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Kap-kaç/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
| Anket Sonuçlarını Göster: Kap-kaç | |||
| Evet bir kere yaşadım. | 1 | 16.67% | |
| Birden fazla defa yaşadım. | 0 | 0% | |
| Hayır hiç başıma gelmedi böyle bir olay. | 5 | 83.33% | |
| Oy Verenler: 6. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Artık okadar çok hayatımıza yerleşti ki haberlere konu bile yapılmaktan vazgeçildi.Sadece önemli kişilerin başına gelirse haber oluyor.Ama herkez biliyor ki azalmıyor aksine artıyor. Peki sizin başınıza hiç geldimi boyle talihsiz bir olay? __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Bir kaç kere başıma hırsızlık geldi ama çok şükür kap-kaç hiç gelmedi..Çok kötü birşey ya karşınızdaki insanın o kadar gözü dönmüş ki gözünüzün içine baka baka çantanızı almaya çalışıyor.Bu ne cesaret bu ne cüret.Bir de büyüklerimiz diyor ki:aman kızım öyle bir şey olursa direnme,bırak çantanı gitsin diyorlar...Bunu dedikleri zaman inanamıyorum adamların ekmeğine yağ sürüyoruz..Bence herkesin direnmesi lazım yoksa ortalığı boş bulup daha da cesaret alıyorlar... |
|
| #3 | ||
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
Alın size bir kısır döngü...Buarada hırsızlık olaylarınız içinde geçmiş olsun.. __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... | |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Tesekkür ederim ne yazık ki onlar da en az kap-kaç kadar trajik.İnsanoğlunda bu hırs ve aç gözlülük olduğu sürece daha başımıza neler gelir ![]() |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Gelmemesi için gereken tedbirleri almaya çalışıyoruz... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|