| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Hangi Gazeteyi Okuyorsunuz?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
| Anket Sonuçlarını Göster: Gazeteler | |||
| Posta | 1 | 2.94% | |
| Zaman | 15 | 44.12% | |
| Hürriyet | 3 | 8.82% | |
| Sabah | 3 | 8.82% | |
| Takvim | 0 | 0% | |
| Milliyet | 3 | 8.82% | |
| Vatan | 1 | 2.94% | |
| Türkiye | 1 | 2.94% | |
| Akşam | 0 | 0% | |
| Güneş | 0 | 0% | |
| Birgün | 7 | 20.59% | |
| Oy Verenler: 34. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Hangi Gazeteyi Okuyorsunuz? Herkes takip ettiği gazeteyi yazsın... (Sıralama, son haftanın tiraj sıralamasına göre ilk 10 gazete şeklindedir.) __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü ibra Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-05-05 14:00 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Hürriyet, Milliyet İnternetten takip ettiğim gazeteler. Sıralamada önce Hürriyet var diye onu seçtim. Eskiden daha fazla gazeteye bakardım ama bu biraz aksamaya başladı bu aralar. Haberturk, cnnturk, ntvmsnbc, ve kanal7'de takip ettiğim haber siteleri diyebilirim. |
| #3 | |
| Gazetelere pek güvenmiyorum. Ama bu listede biraz olsun güvenebileceğim gazete zaman var. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Zaman gazetesini okuyorum. Listede olmayan Cumhuriyet gazetesini de arasıra takip ediyorum __________________
[B][I]İlerlediğiniz yolda hiç bir zorlukla karşılamıyorsanız, o yolun sizi doğruya götürmesi mümkün değildir[/I][/B] [url]http://www.subatsogugu.web.tr/[/url] |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| Bence Milliyet daha iyi bazı gazeteler reklamdan geçilmiyor ama bu gazete de böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. |
| #6 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Birgün gazetesini aldım bu aralar, pek güzel bir gazete, tavsiye ederim. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Evet, Birgün gazetesini ilk defa askerde duymuştum, geçen sene bu zamanlarda. Yazılanlara her ne kadar büyük oranda katılmasam da en azından haber ve yorum olarak ciddi bir gazete olduğunu düşünüyorum. |
| #8 | ||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Alıntı:
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bir de tarfasız olsalar, daha bi keyifle okuyacağım şu gazeteleri ama... |
| #10 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Birgün okuyorum..Halkın gazetesidir.Ayrıca Ödp Başkanı Hayri Kozanoğlu orda yazar,Gerçek Türk Aydını Baskın ORan gibi değerli yazarları var..Sosyalist eğilimliden ziyade sosyalist bir gazete zaten..Hürriyet ve benzeri gazeteler 3 ayda bir haber çıkarır Birgün kapanır diye,amaçları halkın asparagazlardan uyanmaması.Ama birgün hergeçen gün daha fazla insana ulaşıyor. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|