"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| İmanı tam bir eş arayanlar sanal alemden faydalanabilecekler. İşte tesettürlü eş arayanlar için kurulmuş, ikinci eş arayanlar dahil, İslami Evlilik siteleri... Haberin Devamı (Kaynak): http://www.aktifhaber.com/read_news.php?nID=106470 __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #2 | |
Felsefe ![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Yorumunuzu yazmamışsınız Sayın Barış Akar İlk defa duydum ve özellikle 2. ve 3. eş aramak kısmında şaşkınlık içindeydim gerçekten. Merak ettiğim İslami açıdan insanların bu konuda ne düşündüğü. __________________
“Manevi bir çöküşün en büyük belirtisi, kişinin yaptığı işin çok önemli olduğunu düşünmeye başlamasıdır.” Bertrand Russell |
| #3 | |
| Bana çok komik geldi; ama ne diyelim sitelere rağbet fazla. Bu arada orda yazılan tüm sitelere tek tek girmenizi tavsiye ediyorum Sayın Dreammm; birinde cinsellik eğitimi vardı özelikle ona; okuyunca gülmekten karnıma ağrılar girdi de. __________________
| #4 | |
| ben de dehşet içinde bayanların aradıkları eş özelliklerini okuyordum. Bana yine de çok anlamsız geliyor. Normal arkadaşlık sitelerine bile karşı olan ben bu durumda söyleyecek söz bulamıyorum. Ama başka arkadaşların yorumu ne olur, olumlu karşılayan var mı bunu da merak ediyorum. __________________
“Manevi bir çöküşün en büyük belirtisi, kişinin yaptığı işin çok önemli olduğunu düşünmeye başlamasıdır.” Bertrand Russell |
| #5 | |
| Ben islamievlilik.com a üye olacağım, bakarsınız kısmetim açılır. __________________
| #6 | |
| Sizin görüşlerinizle kabul edileceğinizi sanmıyorum o sitelere. şaka bir yana insanların bu şekilde sağlıklı ilişkiler sürdürebileceğine inanmıyorum. Tabi bu benim fikrim. Mutlaka bu şekilde de tanışan insanlar var ki, her geçen gün bu tür siteler çoğalıyor.__________________
“Manevi bir çöküşün en büyük belirtisi, kişinin yaptığı işin çok önemli olduğunu düşünmeye başlamasıdır.” Bertrand Russell lachesis Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-03-07 03:13 . |
| #7 | |
| Bence de kesinlikle sağlıklı bir ilişki olamaz; olsa Yonja'dan da olurdu. Bu tür siteler komik ve gereksiz siteler. __________________
| #8 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Oct 2006
| Sanal tanışmalara güvenmemek lazım.Ama başlığın açılması başak amaçla tabi..Müslümanların durumu ne kadar komik görün beyler,demek. |
| #9 | |
| O da sizin düşünceniz Sayın Özedönüş, ben ne yapaıyım ? __________________
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Artık Kıbrıs..
| Orada yazan yorumlardan bir tanesini okudum.. Cennet ucuz değil,cehennem lüzumsuz değil.. Dini gericilik olarak görenlere bir cevap olmuş ... İslam dininde helal çerçevesinde elbette teknolojiden yararlanılacaktır...Bu konularda dini engel görenler için komik gelmiş olabilir... Belkide bu yüzden dini benimsemeyip ateist,deist vs.. olarak dinin gerektirdiklerini yerine getirmiyorlar...Dinin bu konularda baskıcı olduğunu düşünenler ve teknolojiyle İslamiyetin uyuşmuyacağını düşünenlere bir cevap olmuş..Komik gelmesi doğal..Siz böyle şeylerin İslamiyetle uyuşmayacağını düşündüğünüzden ve gericilik geldiğinden komik gelmiştir..bu yüzden bu dini kabul etmiyorsunuz.. Bugün gülmekten karnınıza ağrılar sokan bu durum ve benzeri durumlar bir gün elbette lüzüm gösterir ve ağrıması gereken yer ağrır ve keser döner sap döner gün gelir hesap döner.. __________________
Ölüm nerdn ve nsl gelrsegelsn savaş sloganlarmz kulktan kulğa yaylcaksa ve silhlarmz eldnele geçckse bşkalrı mitralyöz sesleryle savaşvezafer naralryla cenazlrmze ağt yakcklrsa ölüm hşgldi safagldi |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|