"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| 4 unsur : ateş,toprak,hava,su 4 melek : cebrail,mikail,israfil,azrail 4 kitap : zebur,tevrat,incil,kur'an 4 halife : ebubekir,ömer,osman,ali 4 yön : doğu,batı,kuzey,güney 4 bilim : fizik,kimya,matematik,biyoloji 4 işlem : çarpma,toplama,bölme,çıkarma 4 tad : acı,tatlı,ekşi,tuzlu 4 mevsim : ilkbahar,yaz,sonbahar,kış 4 nehir : cennetteki -seyhan,ceyhan,fırat,nil 4 hal : yürüyen,sürünen,uçan,yüzen 4 cennet : firdevs,me'va,adn,naim 4 ışın : alfa,beta,gama,tetra 4 ibadet : namaz,hac,oruç,zekat 4 hanım : serbest olan. 4 toprak : kireçli,kumlu,killi,humuslu toprak 4 harf : A-T-G-C DNA sarmal harfleri |
| #2 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Mucize mi :-) :-) :62 __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #3 | |
| Kur'an'da mucize rakamlar, doğada mucize rakamlar vb... Komplo teorisine döndü bu iş!.. Saygılar, |
| #4 | |
| Sanıyorum olay yanlış anlaşıldı Ben 4 sayısı üzerine düşündüm ve ortak noktalar yakaladım,ortak yönleri 4 rakamıdır. Beklerim ki bazı arkadaşlarda 3-5-7- vs sayılarda ortak yönlü oluşumlar düşünsünler. mesela : 7 boyut : 7 renk : 7 zati sıfat gibi |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Sayın ugurozaltn, 7 boyut nedir? fiziksel, matemetiksel, dini? Saygılar. |
| #6 | |
| Kur'an da <<gökler>> olarak da <<7 kat gök>> olarakda geçen 7 boyut tur. Miraç duraklarıdır. Fiziki manada 7 derece algı aşılımıdır. İç dünyamıza doğru 7 kat derinliktir.yani duyudan bilince doğru. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Teşekkür ederim. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|