| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| arkadaşlar sitede çok genel kültürlü bilgili insan olduğuna inanıyorum bana kendimi geliştirebileceğim gerçekten bana yararı dokunan genel kültür dergi veya kitapları önerebilir misiniz? |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Genel kültür olarak :Bütün Dünya Bilimsel olarak:Bilim ve Teknik bunun yanısıra; atlas,national geografic,focus da güzel araştırma ve fotoğrafların yayınlandığı dergilerdir... |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Dergi olark haftalık siyasi dergi olan Nokta'yı öneriyorum; fiyatı şimdilik 1.5 Ytl. Kitap derken hangi konuda istediğinizi söylerseniz belki daha yardımcı olunabilir. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Benim önereceğim dergi Bayrak ve Çınar. Fiyatı 3 ytl.(bence değerine göre ucuz bile) Kitapçılarda bulmakta sorun yaşayabilirsiniz. O nedenle internetten bayrak yayıncılık olarak aratın ve istetin. (Çınar dergisinin bir de sahtesi var, aynı isim altında ama farklı kişiler çıkarıyor; ona dikkat edin,) Kitap da ilgi alanınıza göre değir. Ama siyasi açıdan Aytunç Altındal tavsiye edebileceğim bir kişi. Saygıalrımla |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Sinema ile ilgili olarak:"sinema" ve "empire" dergisini önerebilirim... |
| #6 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bilim ve Gelecek __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #7 | |
| öneren herkese teşekürler önerilerinizi değerlendireceğim sayın artena kolay bulunan bir dergi mi nerden temin edebilirim. |
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Sayın mugy, bilim dergilerinde populer bilim de güzeldir. Tavsiye ederim. |
| #9 | |
| tavsiye verip yardımcı olan herkese çok teşekürler ... |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ben de size mizah dergisi önerebilirim: Penguen. Siyasi açıdan pek doyurucu gelmeyebilir ama hayata dair ayrıntıları çok güzel bi şekil de çizip o ayrıntılarla karikatür balonlarını doldurabilen çok güzel çizerler var. Derginin son zamanlar da en hoşuma giden çizeri: UĞUR GÜRSOY.. ![]() __________________
:73 serabik :73 |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|