| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Bağımsız Kürt devleti/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Neden Dünyanın Herhangti Bir Yerinde Bağımsız bir Kürt Devleti Denince Türkiye Rahatsız oluyor Anlamadım. Lütfen Doyurucu bir Cevabı olan Varmı? __________________
Kuşu yükselten kanat,İnsanı yükselten akıldır Kendi milletinin tarihini bilmek yeter bir saadettir Bilmediğini söyleme,söylediğini inkar etme. Bir kere tökezleyen şaşı,iki kere tökezleyen kördür. |
| #2 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Çünkü Türkiye'de yaşayan Kürtlerin de bağımsızlık hayallerine kapılarak bir çok masum insanın kanından canından olması istenmiyor da onun için. Onlar bağımsız oldu, biz neden olamayalım fikri Kürt vatandaşların aklını çelmesin diye. Bildiğiniz gibi 30 binden fazla insan öldü bu konuda. Saygılar, |
| #3 | ||
| Peki kardeşim TC kendi içindeki Kürd leri Sosyal Raforumlarla Susturamazmı Sosyal raforumlarda Hasaplarına Gelmiyorsa Ozaman Sizin O Söylediğiniz özentiler Kaçınılmaz olmazmı? Alıntı:
| #4 | ||
| Alıntı:
Lütfen, daha ne özgürlüğü istiyorsunuz? Özerklik mi? Türkiye, topraklarıyla bölünmez bir bütündür. Vatanın her karış toprağı vatandaşın kanıyla sulanmadıkça terk olunamaz. (K. Atatürk.) Saygılar, | |
| #5 | |
| Deyerli Kardeşim Benım Düşüncemi İstiyorsan Ben Apo nun Resimlerini Omuzlamak Sevdasında Deyılım Ama Ben Kendi Kimliğimle Tanınmak Sevdasındayım. Ama Bir Zahmet Siz olaylara daha geniş bir Ufuktann Bakamazmısınız Bu insanlar niye Aponun Resimlerini Omuzlarında Dolaştıriyorlar Hemde Canı pahasına Bunların Hiç nedenlerini Düşündünüzmü. Saygı ve sevgilerimle __________________
Kuşu yükselten kanat,İnsanı yükselten akıldır Kendi milletinin tarihini bilmek yeter bir saadettir Bilmediğini söyleme,söylediğini inkar etme. Bir kere tökezleyen şaşı,iki kere tökezleyen kördür. |
| #6 | |
| Nedeni açık. Özgürlük vesaire bahane. Bağımsız bir Kürt devleti kurmak için. Apo onları kandırmış, onlarda devam ediyor. ırkçı milliyetçilikten bu güne kadar kimseye fayda gelmemiştir. 1000 yıldır birlikte yaşadıkta şimdi mi yaşayamıyoruz? Bunlar batı taktikleri. Avrupa birliği Türkiye'yi bu şekilde almaktan korkuyor. parçalayacak ve zayıflatacak. Böylece içinde rahatça eritecek. Kandırıldığınızı ne zaman göreceksiniz. Asıl siz biraz geniş bakın. Sadece bölgesel olarak değil Dünya politikası olarak bakın. Apo can derdine düşünce ne dedi? Ben Türk vatandaşıyım dedi. beni öldürmeyin dedi. Siz onun için canınızı verirken, o sizin için canını vermeye korktu. Zaten böyle bir niyeti de yok. Trt'de izlemiştim. Kendi sesi ile görüntülü olarak. Kürtler aptal millettir diyordu!.. Size aptal diyen bir adama mı inanıyorsunuz? Saygılar, petricli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 26-09-05 10:51 . |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| Merhaba petriçli öncelikle kava pkk lıyım demedi biraz sakin yazsan olayı biraz da kültürel ele almak gerekiyor popiler yaklaşımla yapılan(veya öyle gösterilen) yenilikler hemen kayboldu alt temelleri olmayan bu yenilikler kürtçe tv yayını dil kursları vs.vs., dünya nın öbür ucunda kurulan devlet ten türkiye ye zarar gelecek görüşüne de katılmıyorum ayrıca sorduğun sounun cevabı çoktan verilmedi mi? |
| #8 | ||
| Alıntı:
Sevgiler saygılar | |
| #9 | |
| Sayın Kava, Öncelikle ben size pkklı demedim. Sözlerimden böyle bir anlam nasıl çıkar bilmem!.. Siz dediniz ki Kürtlerin % 80'i en azından sempati duymaktadır. Bu sebeple Kürtlerin nasıl olupta pkkya inandığınızı anlamadığımı söylüyorum. Adam yakalanınca sizi hemen sattı. Siz ise (sizden kastım Kürtlerdir, nezaketen siz değil 3. çoğul şahıs siz dir. Herhalde önceki yazımda da aynı nedenden yanlış anlaşılmalar oldu. Sizler karışıyor gibi..) ona hala bu kadar güveniyorsunuz!.. Benim imzama yakışmaz bir yazı yazdığımı düşünmüyorum. İnsaflı ve tarafsız okuyan bir arkadaş lütfen cevap versin, yazımda seviyesiz bir yer var mıdır? Eğer Kürtler aptaldır sözüne takıldıysanız yazıyı tekrar okursanız bu sözü aponun söylediğini görürsünüz. Bu alıntıyı yapma sebebim Kürtlere hakaret etmek değil, aponun nasıl bir yalancı olduğunu göstermek içindir. Saygılar, petricli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-09-05 10:44 . |
| #10 | ||
| Alıntı:
Kava arkadaşa pkklı demediğimi üstteki yazımdan anlayabilirsin. Kızgın değilim, çok sakinim ve sakin bir şekilde yazıyorum. Yazdıklarımın arkasındayım ve doğru olduğunda ısrar ediyorum. Tabiki kültürel, sosyal vb. şekilde konu ele alınmalı. Ama pkk konusunu ben değil Kava arkadaş gündeme getirdi. Pkkyı Kürtlerin % 80'inin sevdiğini, milletvekillerinin kınama yapmamasının haklı olduğunu, buna gerek olmadığını, çözüm getirmeyeceğini söyleyen ben değilim. Sorarım size, çözüm getiremeseniz bile; ortada bir vahşet, bir yanlışlık varsa en azından kınamak insanlık borcu değil midir? Çözüm getirmez diyerek politik oyunlarla onların haklı olduğunun savunulması doğru mudur? Sorduğum sorunun cevabını ben biliyorum ama bilmeyenlere anlatmaya çalışıyorum. Saygılar, | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|