"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Ne zaman ölmek istersiniz.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| En kötü ölüm şeklinden, ölümün ne olduğuna kadar hepsi tartışıldı; ama ben bu anlamda bir konu göremedim. Gerçekten ne zaman ölmek istersiniz? |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| İlk ben söyleyeyim; gerçi bazı arkadaşlar yine bana "faşist" diyecek ama neyse. Kerkük'e girmeden, Türkiye'yi dünyanın süper gücü görmeden ve şehit olmadan ölmek istemem. biraz fazla siyasi mi oldu bilmem ama öyle işte. |
|
| #3 | ||
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
Özellikle şehit olmadan ölmek istemem. Gerçi şehitlere ölü denilmez "bilakis onlar diridirler fakat siz bunu bilemezsiniz.". Allah bizi o mertebeye kabul eylesin inşallah__________________
İnanmak, kanıtlamak değil, öngörmek ve irade etmektir.-elektron- Marksizm,Kadiri Mutlak Yaratıcıya karşı çıktığı için gücü eline geçirdiği vakit yozlaşmaya mahkûmdur. -Çakal Carlos- | |
|
| #4 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2007
| Nezaman masum bir çocuk yıkık harab olmuş üstü başı yırtılmış bir vaziyette savaş sokaklarında elinde bir somun... yada oynamak için oyuncakdan başka herşeye benzeyen bir cisimle kirden tozdan simsiyah olmuş yüzüyle kameraya bakıp gülümseyen çocuğu gördümmü NEDEN? diyorum ![]() ![]() Bunu görüpde ölmek istemez mi insan __________________
TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ? CUMHURİYETİNİZE SAHİP ÇIKINIZ!! |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| ulukoca gibi düşünüyorum artık..içim daraldı..ne olacak halimiz diye.. |
|
| #6 | |
| Süper güç bir TÜRKİYE Böyle bir cümlede TÜRKİYE bugünkü ekonomi ve siyasi eğitim seviyesiyle nasıl EĞRETİ duruyor farkında mısın sevgili ulukoca Saygılar... __________________
TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ? CUMHURİYETİNİZE SAHİP ÇIKINIZ!! |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Inanclarim ugruna ölmek isterim __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
|
| #8 | |
| Sn Boğazkaya: İnançlarınız uğruna öldüğünüz zaman inançlarınızda sizinle beraber ölür İnançlarınız için ölmeseniz bile sizi öldürmek isteyenler olacaktır zaten İnançlarınız için mücadele edin kazanmak için hayatınıza sahip çıkın !!! __________________
TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ? CUMHURİYETİNİZE SAHİP ÇIKINIZ!! madonna Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 19-03-07 17:10 . |
|
| #9 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Konuyu görünce aklima Braveheart'ta geçen o unutulmaz replik geldi "every man dies, not every man really lives"(her adam ölür fakat hepsi gerçekten yaşamaz) O yüzden ölmekten öte yaşamaya bakın arkadaşlar gerçekten yaşamaya.. Belki soru şöyle olur nezaman yaşamak isterdiniz? __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Ben bu ülkenin tam bağımsız olduğunu görmeden, çocuklarımın büyüyüp onların da çocuklarını görmeden, hatta hatta torunlarımla oltayla balık tutmaya bile gidemeden ölmek istemem. ![]() Bunlar bir gerçekleşsin düşünürüm ne zaman ölmek isteyeceğimi ![]() Not: Bunlara karar vermek bizim elimizde değilki ya... ![]() __________________
''Kemalist Devrim tamamlanacak (...) Gençlik bütün Kemalist güçlerle yek vücut olmak zorundadır.'' DENİZ GEZMİŞ, Devrim Gazetesi - 23 Aralık 1969 - Sayı: 10 - Sayfa: 2-7 |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|