"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Provokasyonu AP Yaptı / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Kıbrıs’la ilgili Ek Protokol’ü onaylaması beklenirken erteleme kararı alan Avrupa Parlamentosu, bir de sözde Ermeni soykırımının tanınmasını istedi.Orhan Pamuk’a dava açılması ve Ermeni konferansının engellenmesi gibi konuları ‘Türkiye’nin AB sürecini engellemeye yönelik provokasyon’ olarak nitelendiren Avrupa, bir provokasyona da kendisi imzasını attı. Avrupa Parlamentosu (AP) dün Türkiye’ye yönelik tarihinin en ağır kararlarından birini aldı. Müzakerelere 4 gün kala Kıbrıs’a ilişkin Gümrük Birliği Ek Protokolü’nün onaylanmasını erteleyen parlamento, Türkiye’nin üyelikten önce sözde ‘Ermeni soykırımı’nı tanımasını talep etti. Kararı Zaman’a değerlendiren Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eşbaşkanı Joost Lagendijk, “Pamuk ve Ermeni konferansı provokasyonlarından sonra bu da AP’nin provokasyonudur.” dedi... Habrin devamı http://www.zaman.com.tr/?bl=dishaber...0929&hn=214643 __________________
[B][I]İlerlediğiniz yolda hiç bir zorlukla karşılamıyorsanız, o yolun sizi doğruya götürmesi mümkün değildir[/I][/B] [url]http://www.subatsogugu.web.tr/[/url] |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Bu adamların bizimle oyun oynadığı gün gibi aşikar. Bizi almayacakları ayan beyan ortada. Başbakan Erdoğanın bir önceki toplantıda yaptığı resti yine yapmasını ve bu sefer biz oynamıyoruz deyip geri gelmesini ümit ediyorum. Avrupa Birliği sürecinin bir takım kanun değişikliklerinin yapılması açısından bize faydalı olduğu söylenebilir. Ama bundan sonrasında artık hasas olduğumuz noktalara AB dokunmaya başlamıştır. Oradan rest çekilip gelinmelidir bence. Akşam STV nin haberlerine baktım. Orada dikkatimi çeken bir şey vardı. Halk ile ropartaj yapılmış soru sordukları kişilerin hepsi de benim yukarıda söylediğim şeyleri söylemiş. Karşı görüşten hiç kimse yoktu ropartajda... Biz bize yetecek bir ülkeyiz ne ihtiyacımız var AB 'nin arkasındaki en son vagon olmaya. İlle de bir birlik içinde olacaksak Asya birliği içinde olalım böyle bir birliğin kurulmasına biz ön ayak olalım... Asyada Türkiyeyi seven bir nesil yetişiyor ve bu nesil Putin'in ifadesiyle 21. asrın dünya liderleri olmaya namzet. Bu potansiyeli Türk-İslam milletleri için çok hayırlı neticelere kanalize edebiliriz... __________________
[B][I]İlerlediğiniz yolda hiç bir zorlukla karşılamıyorsanız, o yolun sizi doğruya götürmesi mümkün değildir[/I][/B] [url]http://www.subatsogugu.web.tr/[/url] selim_06 Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-09-05 11:37 . |
|
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| BUgüne kadar görmezden gelinen siyasi sorunlar, bir bir karşımıza çıkıyor. AB ye gireceğiz ama, ne AB bundan memnun olacak, ne de Türkiye. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|