"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
imza görünmüyor/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| bu gün yazılarımın altında görünmesi için imza düzenledim ama yazımın altında hala görünmedi.Yardımcı olur musunuz? Selamlar. __________________
Küçük kapılardan girmeye çalışanlar eğilmeye mecbur olurlar. Cenap ŞAHABETTİN |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Görünüyor Sn erhanbay. Geçmiş mesajlarını için diyorsanız, imzalar uygulandıkları andan itibaren yazılar mesajları etkiler. Eski mesajlarınızda bu imzanız görünmeyecektir. |
| #3 | |
| Neden(?) ben değiştirdiğim zaman eski mesajlarımdaki imzalarımda değişiyor(!) __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #4 | |
| İmza koymadan önceki mesajlarınız? |
| #5 | |
| İlk koyulan imza mı ? __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #6 | |
| Şöyle anlatayım: İmza uygulamasına başladığınız andan itibaren mesajlarınız bir imza alanıyla birlikte yayımlanır. Bu alandaki bilgiyi de profilinizdeki imza alanından alır. Haliyle imzanızı değiştirince imza alanı açılmış olan mesajlarınızdaki tüm imza bilgileriniz güncellenir. Ancak imza oluşturmadan önce yazdığınız mesajlarda bu alan olmadığından imzalarınız da görünmeyecektir. |
| #7 | |
| SN.Papirus,imzamı şu an görüyorum.Teşekkürler. __________________
Küçük kapılardan girmeye çalışanlar eğilmeye mecbur olurlar. Cenap ŞAHABETTİN |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|