"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| evet arkadaslar henuz bu forumda hic hacettepeli yok sanırım o yuzden ilk mesajı ben atayım, bende yeni mezun oldum aslında ama hala ogrencı gibi hissediyoum kendimi. evet simdi acıklıyorum benim favori mekanım yıldız amfi-çiğdem kafe ve yeşil vadidir .orada az piknik yapmadık hakkaten. diğer seçenekler: 1-yıldız amfi- çiğdem kafe 2-beykafe 3-city center 4-edebiyet onü 5-naça nuço mudur nedir bi turlu ogrenemedim adını bilen varsa duzeltsin 6-nizamiye-hasan baba(bu adam ogrencilere sattığı saraptan zengin olmustur) 7-gölün orası 8-ağaç işleri 9-yurtlar onundeki çimenlik 10-stadyum 11-işletmenin oradaki kafe cikslerin mekanı hahaha 12-yeşil vadi-dere |
| #2 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2005
| gecen sene hacettepenin bahar senliklerine geldik dısardan, hatunlar super, new yorktan geldiimden beri bole bi guzellik gorduumu hatırlamıyorum resmen bizim newyorktaki college festler gibiydi, hatunlar superdi anlıcaanız neyse. Bu sene tekrar gelicez kacmaz |
| #3 | |
| Sayın everlast, Öncelikle hoş geldiniz diyorum. Koskoca Hacettepe'de güzel hatunlardan başka güzellikler yok muydu? Acaba sizin ilgi alanınıza sadece güzel hatunlar mı giriyor? Saygılar, petricli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-10-05 11:09 . |
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Gören ve görülen kişilerin asıl amacı olması gereken eğitim öğretim 2. planda kalınca böyle oluyor. --- Benim Hacettepe ile ilgili favori mekanım başta, HAcettepe Hastanesinin önündeki caddedir. Trafiği müthiş oluyor bazen. Görülmeye değer. ![]() __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #5 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Oct 2005
| beytepe senlikleri, biralar,cim üzerinde dans, siyasal inek bayramı, ankara ya karın ilk düsüsü, banliyö treninden (düsme tehikesine ragmen) kosarak atlama, metroya her defasında intihar izlenimi verip makinistin deli gibi düdege sarılmasına neden olma, ambulans seslerinin sehir trafigini yırtarcasına kulagı sagır etmesi, cafeler, rock barlar, ögrenciliğimi cok özlüyorum, dolu dolu yasadım her anını gene verseler o seneleri aynı tatta yasarım. portia Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 25-10-05 19:58 . |
| #6 | ||
| Alıntı:
| |
| #7 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Oct 2005
| İşten çıkış vaktinde Güven Park taki anıtın önünde oturup Kızılayın deli gibi çosmasını seyretmek bana cok zevk verirdi. Hacettepenin önündeki cadde o kadar da hoş olmuyor bence, köprünün altı özellikle cok berbat. Ama hasteneden bakınca ankara cok eski, cok yıpranmıs ve dagınık görünüyor. Ben sahsen orayı pek sevmiyorum. Sıkılıyor insan ya.. |
| #8 | ||
| Alıntı:
| |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Eskiyen biraz da bizleriz galiba sayin arkadaslar.Bedenlerimiz yani.:-( ama görüyorum ki beyinleriniz gepegenc, taptaze. Hep böyle kalmanizi istiyor, ve bekliyorum. Takildigim en canli yer son zamanlarda, www.yaziyaz.com __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
| #10 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Kadıköy'ün kitapçı-cafe'lerini seviyorum. Fırsat buldukça oralardayım. Özellikle hafta sonları biraz da kızımın kursu nedeniyle, saatlerce kitap okumak, gelen-giden gençleri izlemek ve en önemlisi etrafı kitaplarla dolu bir ortamda bulunmak beni çok mutlu ediyor. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|