Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Forum Hakkında

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Irkçı ve Faşist'in Biriyim

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski20-03-07, 23:17  #1
Gılgamış

Gılgamış'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Irkçı ve Faşist'in Biriyim

Forumdaki birkaç kişi tarafından ırkçı ve faşist olarak etiketlenmekten gına geldi. Hele bir de ''ırkçı'' ''faşist'' v.s suçlamaları yapıp da ardından ''Biz seni kastetmedik ki...'' benzeri laflar demeleri yok mu...
İyice baydı artık !..
Bir süre yazmayacağım. Bu sürenin ne kadar olduğunu şimdilik bilmiyorum.
Yeniden görüşmek üzere hoşça kalın !

Not: Bu konuda başlık açayım mı, açmayayım mı diye düşündüm. Madem bu ara vermeler ve gitmeler'i başlık konusu yapmak forum geleneği, bir de ben açayım dedim...
Eski20-03-07, 23:30  #2
Fedailer
Onay bekleyen
Yazar Adayı

Giriş Tarihi: Jan 2007

Sayın Gılgamış ,
Sizi faşist diye etiketliyenler kimlerin sözcülüğünü yapıyor kimleri referans alıyor.. Buna bakmak lazım..
emperyalistlerin sözcülüğünü mü yapmak faşizm ..yoksa emperyalistlere karşı durmak mı? Bağımsızlığı savunmak mı?
Size faşist diyenler kimlerle söz birliği ettiklerine baksınlar.

Ben de bu konuda yeni bir başlık açtım

http://www.yaziyaz.com/forum/thread14133.html

Milli bilinç linç ediliyor

Bugünler de Türkiye'de, Ulusalcılığın yükselmesi , Milli bilincin gelişmesi ile, ulusalcılığa , uniter yapıya , Milli devlete emperyalist merkezlerden ve onların sözcüleri durumundaki basın ve kalemşorlarından yoğun bir psikolojik saldırı olduğunu görüyoruz..
Emperyalistlere karşı bağımsızlıkçılığın , Vatan savunmasının , emperyalistler ve işbirlikçileri tarafından faşizm olarak etiketlenmesi anlamlı değil mi?

ABD ve AB emperyalistleri Türkiye'de Milli bilincin yükselmesinden rahatsız ...
Dış basında bu gelişme ,"Türkiyede faşizm yükseliyor" diye dillendiriliyor..

ABD li yetkililer , Cengiz Çandar ve eski mit müsteşarı Sönmez Köksal ile lokantadaki görüşmelerinden çıkarken basına yakalanan liberal Hasan Cemal rahatsız "Bugün Türkiye'nin karşı karşıya bulunduğu yakın tehlikenin irtica değil, faşizm ya da faşizan bir otoriter rejim olduğunu düşünüyorum." diyor..

Amerikan milliyetçisi Servet Kabaklı rahatsız ..
Fethullah Gülen matbuatı ve köşe yazarları rahatsız..
Doğan Holdingin diğer gazeteleri gibi Doğan holding "solcu" su Radikal ve köşebentleri rahatsız.
Birgün gazetesi rahatsız..

Ulusalcılık karşısında ele elele olanlar emperyalizmin sözcülüğünü yapıyorlar
Fedailer is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 12:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)