"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Cumhuriyet Gazetesi'nin sahibi ve eski Esenler Belediye Başkanı Gürbüz Çapan'ın oğlu 500 bin YTL'lik Ferrari'siyle kaza yaptı. Kız arkadaşı fırladı ve hayatını kaybetti. İstanbul Esenyurt eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan'ın oğlu 28 yaşındaki Ali Erdem Çapan, Ferrari marka otomobiliyle Mecidiyeköy'de kaza yaptı. Bariyerlere çarparak takla atan otomobilden fırlayan 27 yaşındaki Avukat Ayşe Yamiç yaşamını yitirirken, alev alan lüks otomobilden son anda çıkarılan Ali Erdem Çapan ağır yaralı olarak Metropolitan Hastanesi’ne kaldırıldı. Devamı : http://www.aktifhaber.com/read_news.php?nID=107334 |
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Geçmiş olsun ne diyelim,500 bin YTL,vay anasını sayın seyirciler ![]() __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
| #3 | |
| Cumhuriyet gazetesinin tirajının ne kadar olduğu ortada. Bu varlık nerden geliyor çok merak ediyorum... |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Araba onun değil, arkadaşının galerisinden alındığı ortaya çıktı..Acaba Vakit gazetesinin sahibinin oğlu olsa neyle takla atardı sayın babacana? Ferrari hafif kalırdı herhalde.. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
| #5 | |
|
Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| mazarettiden aşağı kesmezdi herhalde belki de lombargini....kimbilir? __________________
Sensiz camide, namazda işim ne? / Seninle buluşma yerim meyhane. Benim sevmem de böyle, yüce Tanrı: / İstersen kaldır at cehennemine. En büyük söz Kuran bile / Arada bir okunur besmeleyle. Kadehteyse öyle bir ayet var ki / Okur insan her zaman, her yerde. |
| #6 | ||
| Alıntı:
Ama sizin zihniyetinizde bundan farklısı olamaz sanırım. Ya aksın ya da kara, değil mi? Ya cumhuriyet ya vakit. Allah ihya etsin... | |
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Alıntı:
Cumhuriyet demek bile insanlara hemen neler düşündürüyor yahu ne ilginç bi duruma geldik... __________________
KENDİ DÜŞÜNCEMİ DESTEKLEMEM YASAKLANAMAZ. | |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| İnsan işine geleni anlarmış, sizde işinize geleni çok güzel idrak ediyorsunuz fakat öbür türlü olunca iş karışıyor gibi.. Sayın babacana, Vakit gazetesine laf gelmesi sizi niye bu kadar gerdi? Ortakmısınız.. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| arkadaşlar benden şirin olmayın hepiniz çok şirinsiniz ![]() __________________
:73 serabik :73 |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Gürbüz Çapan neredeyse tüm Esenyurt'u sattı.Ayrıca kendisi Bahçeşehir'in elektrik ihtiyacını sağlayan bir enerji şirketine sahip..Dahası da var tabi... __________________
Endum dere duzina Aşlamayi aşladum Sevdaluk eyi şeydur Ben da yeni başladum |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|