"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Türkiye kimlere emanet edildi? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma, Türkiye’yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime, Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan, şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim, Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim.” Recep Tayyib ERDOĞAN Hatırlıyor musunuz… Van’da bir karakol basıldı ve karakoldaki polisler tokatlandı ve bir kişi karakoldan kaçırıldı…. Kaçırılan kişi uyuşturucu ticaretiyle suçlanıyordu. Bu kişi; Van AKP milletvekili Mustafa Bayram’ın oğlu idi… Konuyla ilgili İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu’nun telefon konuşmaları basına yansıdı… Peki yolsuzlukla mücadele edeceğini söyleyen, AKP’nin Müslüman Başbakanı Tayyip, uyuşturucu ticareti yapan bu kişiyle ilgili olarak ne yaptı? Haberi olan var mı??? Hafızanıza Bir Çivi Daha… Kimdir bu Cüneyt ZAPSU… Hani şu ABD’lere kadar gidip, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı için, “Bu adamı deliğe süpürmeyin, kullanın!” diyen adam… Recep Tayyib Erdoğan’ın danışmanı… Kimdir Cüneyt ZAPSU??? Alman vatandaşı olduğu için milletvekilli adayı olmadığı belirtilen Cüneyt ZAPSU AKP’nin kurucu üyesi ve “Türkiye yalnızca Türklerin değildir. Dolayısıyla bu düzenin koruyucusu olmamız mümkün değil” diyen kişi.. “Ata’ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok.. Bu hukuku hazırlayanlar bu düzenin kaldırılmasının maşası olacak…” diyen Başbakan Tayyip Erdoğan’ın danışmanı… “Şeyh Sait’in öcünü alıyorum, aldım” diyen Cüneyt ZAPSU Başbakanın danışmanıdır… Şemdinli olaylarındaki istihbarata göre de Zapsu, PKK kadrolarına “maddi yardım” yapmıştır… Zapsu, hergün alışveriş yaptığınız BİM’in sahibidir… Peki AKP, terör örgütü PKK ile niye mi etkin mücadele edemiyor… Acaba neden??? AKP’nin Türkiye Cumhuriyeti ile “etnik ve irticai” temelde hesaplaşmasını görmek için derin bir araştırma yapmaya gerek yok… Gözlerimizi açmamız yeterli… Şimdi yolsuzluk ve adam kayırmacılık ile mücadele edeceğini söyleyerek iktidara gelen AKP’nin kadrolaşmalarına bir göz atalım… Bakalım memleket kimlere peşkeş çekilmiş… ATAMA LİSTESİ
saygılarımla |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| valla o kadar güzel acıklamıssınızki başka ne diyebilirim bilmiyorum |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| 1920 den öncede, ülkemiz böyle hanedanlık şeklinde yönetiliyordu. Yakında Türkiye cumhuriyeti isminide değiştirirlerse hiç şaşmamak gerekir. 1938 den bu yana emperyalistler ve onların işbirlikçilerinin tüm tezgahları gün ışığına çıkmaya başladı. Saygılar |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| RTE bu sözleri gün ışığına çıktıktan sonra "ben değiştim" demişti. 35-40 yaşından sonra düşünce yapısı ve kişiliği değişen ender insanlardandır. Yarın öbürgün ben artık Komunist oldum derse kimse şaşırmasın, çünkü girdği kaba göre şekil alan bir yapıya sahip olduğu kendi ağzından dökülen sözlerle açığa çıkmıştır. Refah Partisi'nin iktidar olduğu dönemde RP bünyesindeki bu kişiler, RP'nin yaptığı hatalardan iyi bir ders alarak, o hataları yapmadan amaçlarına ulaşmaya çalışmaktadır. Hatırlarsınız Erbakan Hoca Efendi ne kadar Şeyh varsa devlet çatısı altına toplaış yemek vermişti, ama bunlar asla o şekilde davranmıyor ve gayet sinsice yollarında ilerliyorlar. Bu gün hangi belediyeye giderseniz gidin, çoğunluk hep dinci-şeriatcı kesimdedir, peki bunlar nasıl temizlenecek, gelen iktidar en az 2 sene bunları devlet bünyesinden temizlemeye çalışmalıdır, umarım Türkiye bu saltanat yapısını benimsemiş, ülkeyi ulema sözü ile yönetmeyi isteyen kişilerden temizlenir. Ve bizlerinde ellerimizden geleni yapmamız şarttır, Cumhuriyet'e sahip çıkmalıyız. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
|
| #5 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2007
| Arkadaş.Öncelikle bu bilgilerin için çok teşekkürler.Sayende en azından bu sitenin üyleleri ve ziyaretçiler öğrenecek bu adamların numaralarını.İplikleri pazara çıkmaya başladı.Zaten demiyor mu bir şiirde; BEN MUSTAFA KEMAL Eğer diyorsanız hala din din diye, Hiçe sayıyorsanız laikliği, Kul olun köle olun,ümmet kalın. Fetvasını bekleyin şeyh-ül islamın. Yıkın o zaman diktiğiniz heykellerimi Rahat bırakın beni Burada da zaten belirtildiği gibi bu adamlar dinci örgütlere,PKK ya,Türk toplumu için büyük tehlike arz eden DTP ye ve Öcalan'a bağlı olanlara prim veriyor.Ülke bölünse sevinecekler adeta.ABD ve benzeri yabancı ülkeler girse bu vatan toprağına,"Şehitler ölmez,vatan bölünmez"sözüyle"Bakın nasıl bölünüyormuş vatan"diyerek dalga geçecekler.İşte o derece vatan hainleri bunlar.Atatürk'e fıkrayla hakaret ediyor bu densizler. İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma sebepsiz Sen anandan yine çıkardın amma Baban kimdi bilemezdin şerefsiz . Neyzen TEVFİK Bu şiir belki de tek cevap bu densizlere |
|
| #6 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2007
| Bu vatanın sizin gibilere ihtiyacı var.Sizin gibi bilgili ve araştırmacı kişlerden oluşacak akli bir ordu Türkiye'ye yön verecektir |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
bizim toplum ne olduğuna baktığı müddütçe bir yerlere varamayız mühim olan ne olabileceğine bakalım ki geleceğimizi biz hazırlayalım... mesela bir düşünün:başbakanımız yasaklıydı,başbakan Abdullah GÜL olmuştu o sıralarda Tayyip ERDOĞAN AKP genel başkanı olarak ABD'ye gitti ve dönüşte yasak kalktı sonra konuşma yaptığı ve hapse girmesine sebep olan siirt'te seçim iptal oldu ,derken oradan milletvekili seçilerek durumlar böyle oldu. bunu arkadaşların görmemesi yada görmek istememesi çok acı bir durum... saygılarımla | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Herşey iyi güzelde işi şeyh saitlere mevcut hükümetin Pkk ya yardım yataklık etmesine kadar getirmeniz biraz kantarın topuzunu kaçırdıgınız izlenimini veriyor bu da olaya fazlaca siyasi bakmış olmanızdan kaynaklanıyor olabilir. Yani saydıgınız makamlarda daha evvel geçmiş hükümetlerin eşi dostu akrabası oturuyordu zaten...Olaya vatansever gözle bakarsak işin ucu bence daha düzgün yerlere gider... __________________
KENDİ DÜŞÜNCEMİ DESTEKLEMEM YASAKLANAMAZ. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Kültür Bakanlığı Müsteşarı MUSTAFA İSEN (İmam Hatip Lisesi çıkışlı, Dini yayınlar yapan Akça yayınevinin danışmanı,Gazi Üniversitesi Edebiyat Fakültesinin eski dekanı) ???????? Eski bir imam hatipli? Dini yayıncı? Dekan? Bu ülkede eski imam hatipli dekanlar ve yayıncılar müsteşar olamaz mı? ---------- İstanbul Sağlık Müdür Vekili Dr.MUSTAFA BAKAR (Haseki Hastanesi Başhekim Yrd.) ??? Bu ülkede başhekim yardımcıları sağlık müdür vekili olamaz mı? ----------- Köy Hizmetleri Genel Müdür Vekili ALİ ALTINTAŞ (Tarım Bakanı Sami GÜÇLÜ’nün Konya’dan hemşehrisi) Konyalı hemşehrisi??? Buna yorum bile yapmıyorum... Size temelde katılıyorum ama kaygınızı bu şekilde abartmak listeyi kalabalık tutmak için işi konyanın bir kısım köyündekiler bile bişey olamaza getirmeniz sıkıcı olmuş... Beni yanlış anlamayın size katılıyorum maalesef bu hükümette bildik yolsuzluk ve kadroculuk işlerine karıştı ama ölçüyü kaçırmamak lazım...Konya lılarda müsteşar olsun..İmam hatiplilerde... __________________
KENDİ DÜŞÜNCEMİ DESTEKLEMEM YASAKLANAMAZ. |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006 Ülke / Şehir: Vatansız yerden
| Tayyip Bey değişmiştir değişmesine de.... Pratiğe bakmak lazım.. Teorik tamam gözüküyor.. __________________
Merhaba dostlar... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|