"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Bir uyarı ve çağrı / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2007
| Türkiye'de bazı şahıs ve kesimler halkın düşünce yapısını değiştirmeye çalışıyorlar.Düşünce yapılarıyla Türkiye'ye ayak bağı yapıyorlar,pranga vuruyorlar gencecik beyinlere.Burdan herkese seslenmek istiyorum:Lütfen kendi düşünce yapınızı özgürleştirin,dar düşünmeyelim,çünkü ülkemiz büyük bir tehlikeye doğru adımlar atıyor,bilinçsizce.Ve bu tehlikeler eskilerinden daha fazla ve güçlüler.Çünkü bunlara bazı ülke ve o ülkelerin düşünce yapısına sahip olanlar destek veriyor.Herkesin artık bu tehlikeyi görmesi gerekir.İnsanların,bu tehlikeyi göremeyenlere prim vermemesi ve prim verenlerin gözlerini açması gerekir.Vaktinde çıkan isyanlarda gericilik nasıl hortladıysa şimdi esip gürlemeye çalışıyor.Cuma Bozgeyik gibi Atatürk düşmanlarını ve ona fıkra ve benzeri yollarla hakaret edenleri uyarmamız lazım.Çünkü bu ortam tam da bazı gerici örgüt ve kesimlerin istediği bir ortam.Kör gözlüklerini çıkarmaları ve bu tavırlarından onları vazgeçirmeye çağırıyorum sizi. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Sayın erkin Halkımızın düşünce yapısı nedir sizce ?kim neyi değiştirmeye çalışıyor? Şu andaki iktidar ile halkın düşünce yapısı az çok benzeş değilmi? Halkın geneli bu düşünce yapısına karşı ise bunlar nasıl iktidar olabiliyor? tehlikeyi göremeyenlerin primi söz konusu olamaz.Prim verenler ise bu primin farkında olanlar ve bundan yararlananlar. Eğer prof ünvanlı biri bunları yazdı ise,cahili kınamaya gerek yok. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Shakespeare der ki; İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için,sevmekten korkuyor. Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için. Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için. Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için. Duygularını ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten korktuğu için. Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğinin kıymetini bilmediği için. Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi birşey vermediği için. Ve ölmekten korkuyor, aslında yaşamayı bilmediği için... __________________
Endum dere duzina Aşlamayi aşladum Sevdaluk eyi şeydur Ben da yeni başladum |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|