"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Bu Derneklere Dikkat!!!! / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Oct 2005
| Şahsa Hakaret nedeniyle silinmiştir.. __________________
Biz isimsiz kahramanlarız ve hep öyle kalacağız.. küçükkarabalık Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-06-06 22:23 . |
|
| #2 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sn.TGT Yazılarınızı okumaya çalıştığımda, nedense aklıma bir dönem hayatımızın bir parçası haline gelen sıkıyönetim bildirilerini hatırlıyorum. O bildirilerde de öyle geçerdi :"Aldığımız istihbarat sonucu yapılan baskınlarda ekmek yediği yerde kurşunla karşılaşmıştır." "Mimar, mühendis, avukat doktor kisvesi altında öldürülenlerin pek çoğu bilmem ne örgüt üyesidir." "Mersin, Adana,İstanbul, Batman illerinde yasadışı faaliyetlerde bulunan yıkıcı ve bölücü örgüt üyesi şu kadar kişi öldürülmüş ve şu kadar kişi..." "Bilmem ne örgütü lehine duvarlara yazı yazan teröristler yakalanarak..." Arada bir de demeç verilirdi: "Asmıyalım da besliyelim mi?" Ve sonu da hep şöyle biterdi:" ...vatandaşlarımızın itibar etmeyeceğine , ...gören ve duyanların en yakın güvenlik birimlerine haber vermeleri..." Ne günlerdi!! Sn TGT, "Biz Türkler" derken kimin adına konuşuyorsunuz? Bu yetkiyi size kim verdi.? Bu ülkede bir kalkışma varsa bunu önleyecek olan, ülkenin güvenlik güçleridir. Yine birilerinin oyununa mı geliyoruz? Birileri yine düğmeye mi basmak istiyor? Şu; durumdan vazife çıkarmak sevdası, yangına benzinle yanaşmaya benziyor. Bir takım kurumların isminin verilmesi, bir takım kişilerin adlarının açıklanması... jurnal mi yapılmak istenmektedir, sorusunu akla getirmektedir Bütün bu yazılar provakasyondan başka bir şeye yaramamaktadır. Kamplaşmayı teşvik etmektedir. Oysa ülkenin sağduyuya ihtiyacı vardır. Şiddeti kışkırtıcı yazılar, ülkedeki gerginliği daha da arttırmaktan öte bir işe yaramamaktadır. İnsanların milliyetçi duyguları okşanarak yürütülen kampanyaların kan gölünü durdurduğu tarihin hiç bir döneminde görülmemiştir. Aklı başında hiç kimsenin bu ajitasyonlara geleceğine inanmıyorum. Gelinmemelidir. melnur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 07-10-05 17:31 . |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| 28 subat´tan sonra, tv lerde MGK nin saptadigi; ülke icin tehlikeli odaklar liste basinda, ilk sirada ülkü ocaklari oldugunu kimse unutmadi. Kimse biz su ya da bu degiliz demesin. Susmak, konusmaktan daha büyük bir ihanettir??? __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
|
| #4 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2005
| TGT ci yerden göğe haklı... Bu tür dernekler ,dış destekli şerefsizlerin kurduğu ve içimizdeki TERÖRİSTLERE destek veren derneklerdir. Bu ülkenin aleyhine çalışan her türlü dernek (sağ ,sol ,dinci ,...vs )farketmez kapatılmalıdır... |
|
| #5 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2005
| TGT ci lütfen bizi bu konularda aydınlatmaya devam edin. Bahsi geçen İ.H.D. bir seminer dersime katılmıştı. Seminer boyunca tek anlattığı PKK'lıların ( onlara göre gerilla ) Türk askeri ve polisi tarafından ne tür işkencelere maruz kaldığıydı. Benim anlamadığım STK adı altında örgütlenen tüm bu bölücü Kürt Milliyetçilerine karşı neden TÜRK Milliyetçileri de harekete geçmiyor. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| Öncelikle i.h.d. kürtçülük değil işkence ve kötü muamele ile göz altında kayıplara yardım ediyor. pkk lılar yakaladıklarında güllemi karşılaşıyor sanıyorsunuz? sonuçta yaptıkları yanlışta olsa onlarda insan bunu düşünerek işkence görmüş birine yardım etmek ne zaman dan beri kötü oldu? türk milliyetçilerin göreve çağrarak yetmişli yıllara dönmek size ne kazandırcak acaba ? birilerine silah mı satacaksınız yoksa birine kininiz mi var? insanların özgür olmadığı bir toplum un kesimleri radikalleşir böylece iç çatışma başlar( bakınız afrika ülkeleri) bizde bu yöne gidiyoruz sizce bu doğru mu? dış destekli olan bu örgütleri kim destekliyor o çok sevdiğiniz ve içine girmek için memleketin kurumlarını peşkeş çektiğiniz ab mi? |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
siz bu derneklerle ugrasirken, ic destekli serefsizlerin ülkeye neler yaptiklarini da incelediniz mi:-))) Ihd´nin; aslinda ülkenin bölünmesini önledigini anlayamayacak kadar kaln bir perde inmis kimilerinin gözlerine:-) __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
İç destekli şerefsizleri de inceledim.İHD bunların başında geliyor.Üniversite de iken yakından tanık oldum.İHD teröristleri kurtarma derneğidir. Gözündeki perdeyi aç bence... :-) | |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| Alıntı:
zxcvp bu sorulara cevap bekliyorum | |
|
| #10 | |
| Ben AB 'ye de karşıyım ,şu anki hükümetede ,MHP'ye de ,tüm düzen partilerinede ,terörist PKK'ya da ,onun destekçisi İHD'ye de. Vatanını seven insanı ben de severim.Sevmeyen defolup gitsin derim. Sorularının cevabı bu.Seni vatanseverliğe davet ediyorum... PKK lıları savunman (işkence konusunda ) .....diyecek laf bulamıyorum sana... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|