"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Akp ne yaptı ? Ne yapmadı ? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Mar 2007
| arkadaslarla bu gun tartışıyorken konu kürt konusuna geldı. uzun süre bu konu üzerinde konusuldu ben bu konuda sustum zaten konuyoktu herkes bıldıgı bır sey hakkıda bırseyler soyluyor... cumle ıcınde durmadan kurt sorunu gecıyordu..neyse cıcım kurtlerı sevıyor... ben sevmıyorum... sen sevıyorsun... boyle gectı... kürdistan dıye bır devlet kuruldu ırakta google harıtasınada başkentı dıyarbakır olarak gözüküyor... bızım ne kurtlerle ne ermenılerle sorunumuz yoktur ama sorun yaratılıyor... buna sesız kalınıyor...(bız bu topraklar içinde 250 bın sehıt verdık üç kuruşa beş köfte yok) yonetım ılakı ABD:ye yalakalık yapılacak... tabıkı yonetım ıyı seyler yaptı gecen yonetımle kıyaslandıgı zaman::: ama kürt sorunu hıc bır donemede bukadar sorun olmadı... Devleti sürekli __savunma__ refleksi gösteren__küçülme__ psikolojisi ile hareket eden___bölünme__korkusunu ile yaşar hale geitirdi. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|