"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Hitler - Mason ilişkisi var mıydı?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| bir yerde duymuştum , hitler aslında mason guruplarca seçilmiş ve almanyada yıllarca yapılan kıyımlarda planlı ve proramlı bir işmiş. israil bağımsızlığını ilan ettikten sonra dünya üzerinde bulunan tüm yahudileri israile çağırmış,fakat almanyada bulunan yahudiler gelmeyince masonlar hitleri belirleyip bu kıyımları yaptırmışar. bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar,paylaşırsanız sevinirim... saygılar... __________________
alem büyük insandır;insan küçük alemdir....FARABİ |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Uzaktan - yakından, aşağıdan - yukarıdan alakası yoktur bence Demek ki bu Masonların ilahi güçleride var ta Bavyera'da sorunlu bir çocuğun geleceğini tahin edebilmiş ya da görebilmişler..... Ayrıca Hitler, Fransa'da da Yahudileri toplamıştır, aldığı Avrupa'da ki yerlerde de yine ayrıca Hitler ilişkide olduğu ve idol aldığı kişileri,hareketin çoğu ayrıntısını hapisanedeyken yazıdığı metinlerde belirtir orada da rastlamadım ve ilk kez duyuyorum.... __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #3 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| yahudi kasabı hitleri başa yahudi örgütü masonlar getiriyor.Bu da güzel... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Yanlış duymuşsunuz Sayın Felitsa. Hitler'i başa getiren Masonlar değil List Derneğidir. Bir Avusturyalı'nın savaştan birkaç gün önce Alman Ordusu'na seçilmesini, orduda yükselerek üst rütbe tekliflerini almasını sağlayan bu dernektir. Hitler Okültizm'den de etkilenmiştir; ama onlar mason değildi. Birçok kaynak onları mason olarak göstermektedir; ama mason olmadığı sadece onlardan etkilendiği ortaya çıkartılmıştır. Hitler Avrupası'nda gizli örgütler çoktu ve bunların önemli bir kısmında yer almıştır; ama masonlarla kesinlikle olmamıştır. Zaten Mason olacak kadar da buruvai bir aileye de sahip değildir, onu da bıraktık kendi de hiçbir şekilde burjuva değildi, masonların da işine yaramazdı. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #5 | |
| eğer elinizde kaynak varsa söyleyebilirmisiniz..bu mesele beni bir hayli ilgilendiriyorda.. saygılar... __________________
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Bilinmeyen Hitler - Aytunç Altındal - Alfa Yayınları Bu kitapta daha çok Hitler'in bilinmeyen örgütlerle ilişkisi üzerinde duruluyor. Bu arada Hitler, İsa Mesih'ten sonra hakında en çok kitap yazılan 2. kişi, bir kitapçıya gittiğinizde onla ilgili yeterince kitap bulacaksınızdır. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-03-07 00:08 . |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
Ayrıca kitap Churchil '' Eğer kavgamı ciddiye alarak okusaydık 2. dünya savasının çıkmasıan engel olurduk '' gibi bir sözü ile anılmıştır.... Ama tam sürüm olmasına dikkat edin bende 3 adet var eksik olanlardan eksik anladığımı tam sürümünde görebiliyorum ![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... erdi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-03-07 00:17 . | |
|
| #8 | |
| sayın erdi kavgamı okuyalı 3 sene oldu.kitap yaklaşık 700 sayfa idi.ama kitap çok yoğun ve karmaşık bir anlatıma sahipti.kitapta hitler kendi hatipliğini çok övüyor ve yahudilere karşı duyduğu kini anlatıyor,yahudilerin toplumda nasıl üst seviyelere geldiğini kademe kademe anlatııyor.bir de siyasi vasiyetim diye bir kitabı var.genel anlamda kitaplarda yahudilerin bir toplumda nasıl egemen sınıf olduğunu anlatıyor... ben burda acaba masonlar hitleri de kullandımı,yoksa hitlerin yahudileri katletmesi danışıklı bir dövüşmüydü,bunu öğenmek istiyorum...işin için de masonlar olunca bir değil bir kaç kere düşünmek gerekiyor... saygılar... __________________
|
| #9 | ||
| Alıntı:
Sosyalist partinin gelişme dönemlerinde gelişme derken aslında çöküştür Hitler bir şeyi yıkmadan devralmaz malumunuz , Parti başakanı ve gazeteci Bay Harrer'in bir takım Yahudi örgütleri ile ilişkisi olduğu ve partinin finansal gelr elde ettiği ileri sürülür fakat böyle bir şeyden uzun süre Hitler'in haberi yok, aslına bakılırsa partinin yahudiler ile bir alakası ve desteğide yok aksine konferanslara bile(Hitler dönemi) Yahudi alınmaz...Fakat bunun zayıf bir iddia daha çok bir belgelik tez olduğunu Kavgam'da (Siyasi vasiyetim bu kitabın içinde bulunut,Kavgamın tam sürümünde)Adolf'ta söylüyor... Kendi makalelerinde geçmiyor ama Yahudi örgütlerinden,tüccarındab v.s harac aldığıda iddia edilir ama sadece iddia malumunuz kısa süre savaşabilecek bir teşkilat kurmuştur Adolf.... Yahudi ile tek ilişkisi bu olabilir. Ama çevresindeki bazı kişilerin Hitler'e yahudi mevzusunda ihanet ettiğni biliyoruz, zaten bu tür(her konuda)ihanetler bir bakıma sonu hızlandırdı,getirdi.... Eksik bilgi vermiş olablirmisiniz çünkü Hitler'in komuta kıdeminde Yahudi ilşkisi(gizli) olan kişiler vardır ama Hitler ? __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... erdi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-03-07 00:42 . | |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| bu tür bir komplo teorisi ben de duymuştum, ama bunun sadece almanyadaki yahudiler için değil dünya üzerindeki tüm yahudileri birleştirmek için yapıldığı iddia ediliyor, faşizm ordusunda görevleri yahudi askerleri de hesaba katarsak en azından mantıklı bir iddia ama doğruluğu konusunda kanıt olmadığı için söylenecek pek birşey yok.. __________________
Haramilerin saltanatını yıkacağız! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|