"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Yürüyen merdivende yürüyenlerden misiniz? Yürüyen merdivende yürümeli mi, yürümemeli mi, ne dersiniz? ![]() __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #2 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2005
| bence yürüyen merdiven de yürünmmeli.çünkü teknoloji insaların yaşamlarını kolaşlatırmak ve pratikleştirmek içindir. yürüyen merdivenler de yürüyen insanlar hem kendilerini yoruyorlar hem de tehlikeye atıyorlar. bazı insanlar da yürümekle kalmıyor koşuyorlar. koşan insanların allah korusun düştüklerini düşünsenize o merdivenlerin tam katlanan kenarları düşenlerin vücuduna zarar verebilir.ben izmirliyim.izmirde bildiğiniz gibi metro var. metro da insanlar yürüyen merdivenlerde koşuyorlar ben bazen soruyorum niye yürüyorsunuz niye koşuyorsunuz.onların bana verdiği cevap:işimizegeç kaldık veya acelemiz var.insanların işine geç kalmasının sebebi sabah yataktan kalkamamaları dır.halbuki erken kalkıp erkenden yola çıksalar koşmayacaklar.geçen sene ben staj için iş yerine gidiyordum. bir bayan aşağı doğru koşarak yürüyen merdivende ilerliyordu. merdivenin tutamağı olan siyah bandı tutmak yerine sabit olan yerden tuttu ve düştü. |
| #3 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Yürüyen merdivende yürünmemeliyse, elektrikler kesildiğinde yürüyen merdivenlerde durup bekleyenlere neden güleriz? Şaka bir yana, bir dönem ANAP genel bşk.'lığı da yapmış olan Sn. Yıldırım Akbulut için fıkralar düzenlenirdi. " Bir gün yürüyen merdivenlerden çıkmakta olan Sn.Akbulut, elektrikler kesildiği için saatlerce elektriklerin gelmesini beklemiş." Bu tür şakalar-espriler yapılırdı,o zamanlar... Bu topik bana onu hatırlattı. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Asansör 5 kisilik oldugundan, dört kisiyi daha beklemesi gibi...:-) __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
| #5 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Her yerde değil ama, özellikle Taksim Metrosunda, yürüyenler bir taraftan yürürken, durmayı tercih edenler diğer tarafta olurlar. Sanırım en doğrusu da bu, sistem tıkırında işler Şartlara göre ben de tercihimi yaparım ![]() __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Evet duranlar bir tarafta yürüyenler bir tarafta olur İstanbul'da...İstanbul kendi kendine yaşıyor.Oradaki insanlar 2 gün olsun istiyor 1 gün...Onlar için o yüzden önemli.Ankara'da KIzılay'da bile yürüyen merdivende yürüyeni çok az bulursunuz...Tembellik galiba ya da yoğunluğun az olması... __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Yanlışta olsa, ben hızlı hızlı yürüyorum zamandan kazanmak için ![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... erdi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-12-06 17:35 . |
| #8 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Yürüyen merdivenlerden koşarak çıkanlardanım ben.. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| yürümek isteyenler yürümeyen merdivenlerle gitse olmaz mı ? __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 26-12-06 18:58 . |
| #10 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Beklemekten ,durmaktan nefret ettiğim için yürürüm durduğum yerde dahi ayaklarım hep hareket eder.Bazen bu yuzden konstrasyon sıkıntısı çekiyorum! |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|