"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
İETT arsasının satışı./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı
Giriş Tarihi: Feb 2007
| İstanbul Levent’teki 46 bin metrekarelik İETT Garajı arsası, 705 milyon dolar (KDV dahil 1 milyar 156 milyon 400 bin YTL) teklif veren Sama Dubai’ye satıldı. Oysa Belediye 18 ay önce bu araziyi yine Sama Dubai’ye bugünkü değerinin 7’de birine denk gelen 100 milyon dolara vermeye niyetlenmişti. İşte anlayana sadece bu yeter! Anlamayana veya anlamak istemeyene davul zurna çalsan ne fayda! Sadece bir soru ! 700 milyon dolara alıcı bulabilecek bir değer neden, nasıl ,ne amaçla, 100 milyon dolara birilerine satılmak istenebilir? |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İstanbul
| Hala bölgede muazzam bir trafikle boğuşulurken oraya bir de devasa kuleler yapılmasını hiç mi hiç mantıklı bulmuyorum. Değerinin altı üstü önemli değil, bence bu kuleler hiç yapılmamalı. Saygılarımla __________________
Karanlık sorgulanmalı! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Acaba arsayı gerçekten Şeyh Maktum'mu aldı? |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| 100 milyon dolarlık arazi 1.2 milyar dolara satıldı.Susmayı efendilik sayan bir toplumu soymak caiz değil mi? Şimdi bu soyguncuları vursak,onlarca mazlumun hakkı için doğru olanı yapmış olmaz mıyız? __________________
Birer birer, biner biner, biner ölürüz Yana yana, döne döne, yine geliriz ay canım Biz dostu da düşmanı da elbet biliriz Vurulup düşenler gülüm, darda kalmasın ay canım |
|
| #5 | |
Uzaklaştırıldı
Giriş Tarihi: Feb 2007
| yok yok kimse kimseyi vurmasın ! ama insanların ne nedir?kim kimdir? bunu görebilmesini dilerdim! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|