"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Bu nedir?

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Forum Hakkında

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Forumdaki Reklamlar

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski27-03-07, 02:07  #1
Fedailer
Onay bekleyen
Yazar Adayı

Giriş Tarihi: Jan 2007
Forumdaki Reklamlar

Forumdaki reklamlar konunun içine değilde,
daha önceki gibi, konu başlığının dışında , üst tarafta gösterilemez mi?
Özellikle hiç incil okudunuz mu? reklamı çok büyük birşekilde yer alıp, başlık açılan konuyu , ilk mesajı perdeliyor.
Fedailer is offline  
Eski27-03-07, 13:21  #2
ilker
Yazıyaz Kurucu Üyesi

ilker'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Ülke / Şehir: MD, ABD

Mesaj içi reklamlar sadece misafirlere gösteriliyor. Üye girişi yaptığınız takdirde yalnızca üst kısımda kalan reklamlar gözükür.
ilker is offline  
Eski27-03-07, 13:26  #3
esitlik
Felsefe&Konu Dışı

esitlik'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: istanbul

niye özellikle incil'le ilgili reklamlardan rahatsızlık duyulduğunu öğrenmek istiyorum. onun yerine başka bir şeyle ilgili reklam verilseydi aynı rahatsızlık duyulmayacaktı. Kaldı ki sizi zorladıkları yok ille de bizim sitemize girin diye. Hiç kuran'ı okudunuz mu diye reklam koysalardı iyi oldu mu diyecektiniz ve destekletecek miydiniz?
tepki gösterilecekse her çeşit reklama aynı tepki gösterilmeli bence. Saygılar.
Eski27-03-07, 13:47  #4
ilker
Yazıyaz Kurucu Üyesi

ilker'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Ülke / Şehir: MD, ABD

Alıntı:
Sayın esitlik şöyle demiş:

Mesajı Göster
niye özellikle incil'le ilgili reklamlardan rahatsızlık duyulduğunu öğrenmek istiyorum. onun yerine başka bir şeyle ilgili reklam verilseydi aynı rahatsızlık duyulmayacaktı. Kaldı ki sizi zorladıkları yok ille de bizim sitemize girin diye. Hiç kuran'ı okudunuz mu diye reklam koysalardı iyi oldu mu diyecektiniz ve destekletecek miydiniz?
En büyük gözüken reklam o olduğundan sanırım Sn. Fedailer öyle yazdı. En azından ben öyle anladım.
ilker is offline  
Eski27-03-07, 22:41  #5
Fedailer
Onay bekleyen
Yazar Adayı

Giriş Tarihi: Jan 2007

Alıntı:

Mesajı Göster
niye özellikle incil'le ilgili reklamlardan rahatsızlık duyulduğunu öğrenmek istiyorum. onun yerine başka bir şeyle ilgili reklam verilseydi aynı rahatsızlık duyulmayacaktı. Kaldı ki sizi zorladıkları yok ille de bizim sitemize girin diye.
.
Bizim sitemiz demişsiniz sayın eşitlik.
Burası İncil misyonerlerinin sitesi mi?
İsa Karataş'ın sitesi mi?
Özgür düşünce platformu deniliyordu???

Sayın İlker ne demek istediğimi anlamış..
ama siz inancınız ve misyonunuz gereği tepki verirken, bizi de aydınlatmış oldunuz..

Fedailer Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-03-07 22:43 .
Fedailer is offline  
Eski28-03-07, 00:43  #6
esitlik
Felsefe&Konu Dışı

esitlik'nın Avatarı

Ülke / Şehir: istanbul

bizim sitemiz demekle benim üyesi olduğum site anlamında demediğimi, o siteyi kuranların ağzından söylediğimi anlatmak istemiştim sn fedailer. Onların incil misyonerliğinden bahsediyorsan ben sana birsürü islam misyoneri sayabilirim sana şu anda, olaylara ve kişilere tek taraflı bakılmaması gerektiğini daha kaç kere anlatacağız. Benim inancım ya da misyonum gereği tepki verdiğim falan yok, yukarıdaki yazımda da "tepki gösterilecekse her çeşit reklama aynı tepki gösterilmeli bence" diye yazmıştım zaten. Ama siz işinize gelen yerleri alıntılayıp gelmeyenlere bakmıyorsunuz. Adil olalım lütfen, bize yakışmıyor bunlar. Saygılar.

esitlik Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-03-07 09:34 .
esitlik is offline  
Eski28-03-07, 00:46  #7
Selcuk

Selcuk'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006

Alıntı:
Sayın Fedailer şöyle demiş:

Mesajı Göster
Bizim sitemiz demişsiniz sayın eşitlik.
Burası İncil misyonerlerinin sitesi mi?
İsa Karataş'ın sitesi mi?
Özgür düşünce platformu deniliyordu???

Sayın İlker ne demek istediğimi anlamış..
ama siz inancınız ve misyonunuz gereği tepki verirken, bizi de aydınlatmış oldunuz..
sayın eşitlik'in mesajını düzgün okumamışsınız sayın fedailer, arada inanç seçiminden dolayı da yargılamışsınız kendisini, işçi partisinin eski yayınlarına bir göz atın, bol bol bedava incil dağıtım reklamı görürsünüz..
Eski28-03-07, 00:52  #8
doğançay

doğançay'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın ilker şöyle demiş:

Mesajı Göster
En büyük gözüken reklam o olduğundan sanırım Sn. Fedailer öyle yazdı. En azından ben öyle anladım.

Sayın eşitlik ,Hristiyan misyonerlik ilanlarının çok daha büyük boyutta ,hele bir de siteye üye girişi yapılmadan girilince tam da gözümüze sokulmasından açıkçası ben de rahatsızım.

Hele bir de yazdığım iletinin içine girmişse yine rahatsızım.

Reklamlara da karşıyım.

Ancak site yönetiminin belki teknik ve ekonomik sıkıntıları olabilir.Bu anlamda rahatsız değilim reklamlardan..

Ancak açıklamaya çalıştığım biçimlerinden ve özellikle misyonerlik reklamlarının devasa olamsından rahatsızım.

Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

Sayın ilker bile devasa reklamları farkında ve açıklama getirmiş!

Saygılar,
doğançay

doğançay Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 28-03-07 00:55 .
doğançay is offline  
Eski17-05-07, 00:58  #9
Engin ol

Giriş Tarihi: Oct 2005
Sayın forum görevlileri.

Doğum günü kutlama mesajım içinde yer alan incil reklamı nereden konuluyor.mesajım içinden bu reklamı kaldırabilirmisiniz.
Saygılarımla?.
Engin ol is offline  
Eski17-05-07, 02:49  #10
doğançay

doğançay'nın Avatarı

Geçmiş Olsun Sayın Engin ol!

Sayın Engin ol,

Site yönetimi bir süre önce bir anlaşma yaparak foruma reklam almışlar.

Bu reklamlar iddiaya göre belirli aralıklarla değişiyormuş.

Ancak bu dev Hristiyanlık reklamının tam da yazının yani mesajın içine girmesinden,reklamın diğer reklamlardan daha fazla kişinin gözüne gözüne girmesinden ben de rahatsızım.

Bildiğim kadarıyla forum yönetiminin yaptığı anlaşma gereği bu reklamı yazınızdan silme yetkisi yok,tabii anlaşmaları sürdükçe..

Eğer mesajınız konu başlığı ise bu reklamdan kurtulma şansınız yok.İlgili reklam kaybolsa bile dönüşümlü olarak mesajınıza geri gelecek.

Eğer mesajınız ,konu başlığı değil de ikinci-üçüncü yorum ise bir süre sonra Hristiyanlık reklemından kurtulmanız olası..O zaman da başka bir talihsizinmesajına konacak..Eğer hoşuna gidecekse katılımcınınşansı olacak tabii!

Umarım yeterince açıklayıcı olabilmişimdir.

Mesajıma bir ekleme gelir nasıl olsa forum yönetiminden..

Geçmiş Olsun!

Saygılar,
doğançay
doğançay is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı