"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Forumdaki Reklamlar/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| Forumdaki reklamlar konunun içine değilde, daha önceki gibi, konu başlığının dışında , üst tarafta gösterilemez mi? Özellikle hiç incil okudunuz mu? reklamı çok büyük birşekilde yer alıp, başlık açılan konuyu , ilk mesajı perdeliyor. |
| #2 | |
Yazıyaz Kurucu Üyesi
Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: MD, ABD
| Mesaj içi reklamlar sadece misafirlere gösteriliyor. Üye girişi yaptığınız takdirde yalnızca üst kısımda kalan reklamlar gözükür. |
| #3 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| niye özellikle incil'le ilgili reklamlardan rahatsızlık duyulduğunu öğrenmek istiyorum. onun yerine başka bir şeyle ilgili reklam verilseydi aynı rahatsızlık duyulmayacaktı. Kaldı ki sizi zorladıkları yok ille de bizim sitemize girin diye. Hiç kuran'ı okudunuz mu diye reklam koysalardı iyi oldu mu diyecektiniz ve destekletecek miydiniz? tepki gösterilecekse her çeşit reklama aynı tepki gösterilmeli bence. Saygılar. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
| #4 | ||
Yazıyaz Kurucu Üyesi
Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: MD, ABD
| Alıntı:
| |
| #5 | ||
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| Alıntı:
Burası İncil misyonerlerinin sitesi mi? İsa Karataş'ın sitesi mi? Özgür düşünce platformu deniliyordu??? Sayın İlker ne demek istediğimi anlamış.. ama siz inancınız ve misyonunuz gereği tepki verirken, bizi de aydınlatmış oldunuz.. Fedailer Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-03-07 22:43 . | |
| #6 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| bizim sitemiz demekle benim üyesi olduğum site anlamında demediğimi, o siteyi kuranların ağzından söylediğimi anlatmak istemiştim sn fedailer. Onların incil misyonerliğinden bahsediyorsan ben sana birsürü islam misyoneri sayabilirim sana şu anda, olaylara ve kişilere tek taraflı bakılmaması gerektiğini daha kaç kere anlatacağız. Benim inancım ya da misyonum gereği tepki verdiğim falan yok, yukarıdaki yazımda da "tepki gösterilecekse her çeşit reklama aynı tepki gösterilmeli bence" diye yazmıştım zaten. Ama siz işinize gelen yerleri alıntılayıp gelmeyenlere bakmıyorsunuz. Adil olalım lütfen, bize yakışmıyor bunlar. Saygılar. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI esitlik Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-03-07 09:34 . |
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
|
doğançay Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 28-03-07 00:55 . | |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Sayın forum görevlileri. Doğum günü kutlama mesajım içinde yer alan incil reklamı nereden konuluyor.mesajım içinden bu reklamı kaldırabilirmisiniz. Saygılarımla?. |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Geçmiş Olsun Sayın Engin ol! Sayın Engin ol, Site yönetimi bir süre önce bir anlaşma yaparak foruma reklam almışlar. Bu reklamlar iddiaya göre belirli aralıklarla değişiyormuş. Ancak bu dev Hristiyanlık reklamının tam da yazının yani mesajın içine girmesinden,reklamın diğer reklamlardan daha fazla kişinin gözüne gözüne girmesinden ben de rahatsızım. Bildiğim kadarıyla forum yönetiminin yaptığı anlaşma gereği bu reklamı yazınızdan silme yetkisi yok,tabii anlaşmaları sürdükçe.. Eğer mesajınız konu başlığı ise bu reklamdan kurtulma şansınız yok.İlgili reklam kaybolsa bile dönüşümlü olarak mesajınıza geri gelecek. Eğer mesajınız ,konu başlığı değil de ikinci-üçüncü yorum ise bir süre sonra Hristiyanlık reklemından kurtulmanız olası..O zaman da başka bir talihsizinmesajına konacak..Eğer hoşuna gidecekse katılımcınınşansı olacak tabii! Umarım yeterince açıklayıcı olabilmişimdir. Mesajıma bir ekleme gelir nasıl olsa forum yönetiminden.. Geçmiş Olsun! Saygılar, doğançay |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|