| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Papağan/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Arkadaşlar, evinde kuş besleyen var mı. Zahmetlimidir, iyi kötü yönleri nelerdir. Aklıma bir papağan besleme girdi. Bilgisi olan varmı bu konuda. Ne tavsiye edersiniz? __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Ardaım taradım, epey masraflı bir işmiş. Şöyle güzel 3-5 kelime konuşan uysal bir papağan (ayrıca birazda büyük;muhabbet kuşu gibi görünmeyen) bir papağan 300 milyon civarından başlıyor. Bir sürü çeşidi varmış. Gerçekten çok güzel hayvanlar. En kısa sürede bir tane almayı düşünüyorum. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #3 | |
| O zaman şimdiden hayırlı olsun. Aynı zamanda kolay gelsin. |
|
| #4 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2006
| kişiye göre değişir aslında cok zahmetli bir iş ama bazende cok zevkli oluyor ilk alıcaksan benden sana tavsiye sakın papağan alma cünkü onların ortama alısma süreleri cok uzun benim papaganım 6 ay oldu hala bize alısamadı ama muhabbetler 1-2 hafta da alısıyorlar tabi bu da senin elinde bide papğan düşünüyorsan zorluklarını anlatayım 1)sabahın köründe kalkar ciklemye baslar 2)her yeri kemirir 3)cok pisler 2 günde bir kafesleri temizlenmelidir 4)temiz olmaları gerekir ayda yada hafta da bir yıkanmaları gerekir benim ki kendini suluğuyla yıkıyor (nasıl yapıyor hiç anlamıyorum ama) güzel yanları: 1)evde arkadasın oluyor 2)ona herseyini anlatabiliyorsun ii bir sırdas yani 3)aranızda cok güzel bir bağ olmaya baslamasıdır |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Ben kanarya besliyorum ve hiçbir zahmeti yok.Eğer uzun süreli ve sık sık şehir dışına çıkmak zorunda kalmıyorsanız hiçbir sorun yaşamazsınız.Yem verme konusuna gelince de;hepsi öyle mi bilmem ama bizimki yemi ya da suyu bitince ötmeye başlıyor o zaman yeminin bittiğini anlayabiliyorum.Zahmetli olmadığı gibi masraflı da değildir.Arasıra vereceğiniz yeşillik ve elmadan başka lüksleri yoktur.En fazla bi vitamin,bi de bit spreyi daha aldırılar size o kadar.Ama papağanları bilmem. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|