| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Yine Deprem.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Yine deprem, yine geri kalmış bir ülke ve yine otuz binin üstünde ölü... Yazık! |
|
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Deprem den korunmak bu kadar kolayken, inadına çürük binalar, rasgele yapılaşma... Neden araştırmaz insanlar, birileri yapmış, depreme binaların nasıl dayanacağını hesaplamış, sende öğrensen bu işin tekniğini de, böyle binlerce insan ihmallerin kurbanı olmasa... Gerçekten yazık. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #3 | ||
Guest Mesajlar: n/a
| Alıntı:
| |
|
| #4 | |
| Sayın Spartaküs bu ne takıntı böyle. Bİnlerce insanın ölmesi karşısında yazacaklarınız yine düşmanlığınızın ürünleri mi? Yani bu yazdıklarınızla Pakistanda olan depremin ilgisi nedir. Uyari da nerden çıktı. __________________
|
| #5 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Sayın Spartaküs, sanırım müslüman biri olsaydınız 24 saat namaz falan kılardınız, bu ne din ilgisi böyle Her konuya ucundan bir din konusu sıkıştırıyorsunuz.__________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #6 | |
| Ünlü düşünürlerden Spartaküs demiş ki: "En iyi İslam düşmanı, aynı zamanda Müslümana dinini öğretendirde." ![]() __________________
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Tek kelimeyle yazık. |
|
| #8 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Ölü sayısı kırk bini geçmiş. Bu acıya nasıl dayanılır! Devletin ve bu ülke insanının ellerinden gelebilecek her türlü yardımı yapacağına inanıyorum. Umarım, çabuk sarılır yaralar! |
|
| #9 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| İnsan,İçindeki Hümanist tarafını,İnsan sevgisini kaybettikten sonra,Mevlana çeşmesinden bir yudum almadıktan sonra solcu da olsa aynı sağcı da olsa..Her şeyden önce insanı sevmek.. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
|
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Değerli Arkadaşlar ! İnsanlık tarihi felaketlerle dolu;depremler,su baskınları,yanardağ felaketleri,veba salgınları,kıtlıklar,savaşlar ve daha niceleri.Ne kadarda acı olsa,felaketler insanın tekamülü için maalesef en iyi öğretmen.Felaketlerin öğrencileri olarak bizler çoğunlukla sınıfta kalıyoruz. Erzinca,sakarya,varto,gediz gibi bir sürü depremden sonra,henüz yaralarını tam saramadığımız 1999 İstanbul,Kocaeli,Sakarya ve Düzce.Bunlardan ne kadar ders alıp almadığınız bir sonraki sınavda belli olacak.Deprem kuşağında olduğu halde sınavları başarı ile verip sonraki sınavlara hazır ülkeler de var.Japonya gibi.Biz ve bizim gibi ülkelerde elbet bir gün bu sınavlardan başarı ile çıkacaklar.Ama kaçıncı sınavdan sonra , işte onu kestirebilmek oldukça güç. Bütün ölenlere Allah'tan rahmet.Saygılarımla |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|