"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski10-10-05, 12:54  #1
ışık

Giriş Tarihi: Apr 2005
Ülke / Şehir: İzmir
Kızılay’dan Pakistan’a yardım

Türk Kızılayı, Güney Asya’yı vuran 7,6 büyüklüğündeki depremde zarar görenler için yardım kampanyası başlattı.

ANKARA - Bölgeye ekip ve malzeme gönderen Kızılay, felaketzedeler için bağış kampanyası da düzenliyor. Dempremzedelere yardım etmek isteyenler, Türk Kızılayı’nın tüm bankalarda bulunan 2868 no’lu hesaba bağışta bulunabilirler ya da tüm GSM operatörlerinden 2868’e kısa mesaj atabilirler.

http://www.ntvmsnbc.com/news/344702.asp

Bağış hesapları
Kızılay kampanyasında, GSM operatörleri Telsim, Turkcell, Avea'nın 2868 numaralı SMS hattına boş mesaj göndererek 5 YTL bağış yapılabiliyor. Akbank, Alternatifbank, Denizbank, Finansbank, Garanti Bankası, İşbankası ve Vakıfbank'ın tüm şubelerinden 2868 No'lu hesaba Kızılay için bağış yatırılabiliyor. Başbakanlığın bağış hesapları ise şöyle:

Ziraat Bankası Aşağıayrancı Şubesi:
TL: 555 555 555, USD: 555 555 555-5002,
Avro: 555 555 555-5003,

Halk Bankası Bakanlıklar Şubesi:
TL: 05000005, USD: 5300003, Avro: 2P 000023

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=139812
ışık is offline  
Eski10-10-05, 15:44  #2
spartaküs

daha dur hele şu 17 ağustosla 12 kasımın yaralarını saralım

Eski10-10-05, 16:36  #3
küçükkarabalık
Yazıyaz Dergi Yazarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Ülke / Şehir: İstanbul

ilk önce 17 ağustosla 12 kasımın yarasını ne akdar sarmışsak o insanlaın yarasını da o kadar saralım,sonra ikisini beraber sarmaya devam ederiz..
Eski10-10-05, 16:43  #4
spartaküs

Alıntı:
Sayın Essence şöyle demiş:

ilk önce 17 ağustosla 12 kasımın yarasını ne akdar sarmışsak o insanlaın yarasını da o kadar saralım,sonra ikisini beraber sarmaya devam ederiz..
kızılay hangi yarayı sarmış bütün yolsuzlukları ortaya çıktı

Eski12-10-05, 00:06  #5
ışık

Konu başlığını geyik olsun diye değil, orada şu anda yaşanan soruna katkıda bulunmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla açtım.

Eğer başka konular konuşmak istiyorsanız, lütfen başka bir konu başlığı açın.
ışık is offline  
Eski12-10-05, 01:16  #6
petricli

Sayın Işık'a katılıyorum.

İnsanlar ölüyorlar!.. Hangi milletten olursa olsun, insanlar ölüyorlar. Sayın Spartaküs, duyarlılığınız bu mu? Böyle bir konuda bile geyik muhabbeti... Hayret!..

Sayın Işık,

Verdiğiniz bilgiye ve hassasiyetinize teşekkür ederim.

Saygılar,

Eski12-10-05, 10:06  #7
ibra
Forum Kurucu Üyesi

ibra'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005

Kurtuluş Savaşı nda bizleri unutmayan, varını yoğunu bizlere yardım için toparlayıp gönderen bu halkı unutmamak lazım.
Herkse üzerine düşeni yapmalı.

Beyin Fırtınası Geri Döndü
ibra is offline  
Eski13-10-05, 16:48  #8
spartaküs

Alıntı:
Sayın petricli şöyle demiş:

Sayın Işık'a katılıyorum.

İnsanlar ölüyorlar!.. Hangi milletten olursa olsun, insanlar ölüyorlar. Sayın Spartaküs, duyarlılığınız bu mu? Böyle bir konuda bile geyik muhabbeti... Hayret!..

Sayın Işık,

Verdiğiniz bilgiye ve hassasiyetinize teşekkür ederim.

Saygılar,
sayın petricli ben geyik muhabbeti yapmıyorum gerçekleri söylüyorum deprem,kendisi bir felaket değildir deprem olmasa sonumuz afrika mağmaya yeryüzüne doğru sıkıştırma yapar ve bunun üzerine fay hatları kırılır deprem olur ama mağmaya yakın mineraller cevherler yeryüzüne ulaşır sular yeryüzüne yaklaşıp o toprakları bereketli yapar neden anlamıyorsunuz dsepremi felaket yapan bizleriz çarpık kentleşmemiz yumuşak ama manzarası güzel yerlere villalar dikmemiz tekrar söylüyorum esas deprem olmazsa sonumuz felaket o zaman gör kıtlığı

Eski13-10-05, 23:44  #9
petricli

İyi Ama bu söyledikleriniz 40 binden fazla insanın ölmesine duyarsız olmamızı mı gerektirir Sayın Spartaküs?

Şimdi siz, "İyiki öldüler, onlar ölmese bizde Afrikadaki gibi aç kalırdık. Öldüler aç kalmaktan kurtulduk" mu diyorsunuz?

Bir hayret daha!..

Saygılar,

Eski14-10-05, 05:42  #10
ışık

Sayın spartaküs,

Ben diyorum kaza olmuş, ambulans çağıralım; siz diyorsunuz trafik eğitimi böyle mi olmalı?
Ben diyorum adam kan kaybediyor, bir bez bulup yarayı saralım; siz diyorsunuz adamın sivilcesini nasıl tedavi etsek?
Ben diyorum deprem olmuş, siz diyorsunuz inşaat mühendisleri böyle mi eğitilmeli?

Yukarıda da belirttiğim gibi bu konu başlığını bu güncel olay için açtım. Eğer depremin doğanın dengesi üzerindeki etkilerini ya da Kızılay'ın genel olarak yaptıklarını/yapmadıklarını ya da 17 Ağustos depreminin mağdurlarının günümüzdeki şartlarını konuşmak isterseniz lütfen yeni konu başlığı açın, orada tartışalım.

Saygılar.
ışık is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı