"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Tartışma seviyesi/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| merhaba dostlar. Son zamanlarda forumda tartışmanın tartışma olmaktan çıkarak karşılıklı çekişmeler haline geldiğini, daha doğrusu seviyenin düştüğünü düşünüyorum. Bunun önüne geçilebilmesi için şöyle bir yöntem uygulanılabilir mi: HERKESİN KAÇ KERE UYARI VE KAÇ CEZA PUANI ALDIĞI AVATARIN ALTINDA YAZILSIN, BÖYLECE KİMİN DAHA HOŞGÖRÜLÜ TARTIŞMAYI BİLDİĞİ BELLİ OLUR. Böyle yapılmadımı üyelerden bazıları üç günlüğüne forumdan uzaklaştırılıyorlar, ceza puanları alıyorlar ama ondan sonra aynen eskisi gibi aynı seviyede ve hoşgörüsüz bir şekilde tartışmaya devam ediyorlar, ve yaptıkları şeyin tartışma olduğundan bahsediyorlar sonra. Ben özellikle son günlerde tarafıma yazılanlara çok sinir olmaya başladım ve beni bu tarzda haksız eleştirenlerin kaç ceza puanı aldığını merak ediyorum! Sn moderatörlerimizden böyle bir uygulama mümkünse eğer, bunu hayata geçirmelerini talep ediyorum. Böylece insanlar üzerinde, özellikle tartışmasını bilmeyenler üzerinde her mesajında kaç ceza puanı aldığı göründüğü için bir baskı oluşturabilir ve belki onların bu davranışlarını düzeltebilir. Saygılar. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Böyle bir uygulama eğer mümkünse başka bir faydası da şu olur.Kişi sadece kendisinin ceza almadığını görecek.Birara sadece bizim gibi düşünenlere ceza daha fazla yazıldığını düşünüyordum.Ama gösteriyor ki forum bu konuda tarafsız.. |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Valla onu bilmem ama... Vatan ,millet ,bayraktan bahsedenler.. en az 7 gün forumdan uzaklaştırılıyorlar.. Ama bir bakıyoruzki.. Katil devlet.. Faşist T.C diyenler.. buralarda yazmaya devam ediyor.. Bugünlerde yükselen TREND.. Türk olan herşeye sövmek... Bu nedenle normal karşılamanız gerekiyor.. Siz size karşı olan yazılara alınıyorsunuz.. Burada koskoca bir millete sövülüyor.. Ama ceza falan yok!... Ama biz ''Nataşa'' dedik diye.. ikaz alıyoruz.. Neymiş efendim.. Nataşa, Rus Komünistlerinin en manevi değeri imiş... ![]() Çanakkale 'de şehit olanların kemikleri sızlıyor .... Ama.. hadi neyse!..... |
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
| #5 | |
| işte her zaman olduğu gibi laf başka tarafından anlaşıldı! Bu daha kaç kere oldu sayamadım, şu anda yaşananlar bunun sadece bir kısmıdır! Benim konu açılış mesajımın hangi kısmından o anlam çıkıyor anlayamıyorum. Ben adil bir şekilde herkesin kaç ceza puanı aldığı yazılsın dedim, işine gelmeyenler bunun bile eleştirisini yapıyorlar. Ya ben sadece milliyetçilere ceza verilsin diye birşey mi dedim mesajımda? Ya da şunlar uzaklaştırılsın diye öneride mi bulundum? Ama siz boşuna uğraşmayın, ben forum kapanana kadar buradayım Saygılar tüm eleştirmesini bilen milliyetçilere.__________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
| #6 | ||
| Alıntı:
Size katılıyorum ..ama cezayı verenlerin , Tarafsız olup olmama konusunda bazı şüphelerim var.. Herkese eşit davranışı yapacak olanların.. Önce ''Tarafsızlık'' ilkesini..iyi öğrenmeleri gerekiyor bence... Cezayı verecek olanın.. Siyaset üstü olması gerekiyor.. Eğer belli bir ideolojinin tarafı ise.. Ceza verirken ..Terazisinden Şüphe duymak ....konusunda bizlere de hak verirsiniz umarım.... Saygılar. | |
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
Belkide biraz hoşgörüdür, bu düşünceyi sizinle paylaşmka zorunda değilimdir malum düşünce ortamı herkes özgür ama size katılmayanlar eleştirilmesinide bilmiyor.... Belki biraz da özeleştiridir... __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... | |
| #8 | ||
| Alıntı:
Yine de madem her şeye rağmen taraflı davrandıklarını söylüyorsun ben isteğimi geri çekmek zorundayım o zaman. Avatarın altında ceza puanı gösterilmesi talebimi geri alıyorum arkadaşlar, başka birisi istiyorsa tekrar gündeme getirebilir. Eleştirin için tekrar teşekkürler sn mcpo, saygılar. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI | |
| #9 | ||
| Alıntı:
Sayın Eşitlik, Ben genele konuştum ,size ve önerilerinize hiç bir eleştirim yok.. her şey olabilir.. yeterki AKIL ve MANTIK olya hakim olsun.. Ben sadece Bu cezayı verecek kişilerin ,olaylara ve düşüncelere Siyaset üstü bakabilecek kişilerin olmasını arzu ederdim.. Kal dı ki ; isim vermeyeyim.. Burada ''Moderatör '' seviyesine yükselmiş.. Bir kişinin ... Ezeceğiz.. yıkacağız.. tarzı yazılar yazmasını Ben şahsen yadırgıyorum.. Ve bu tarz yazı yazan bir kişinin vereceği cezadan da, doğal olarak kuşku duyuyorum... Ayrıca bu konuda ki her kardeşimin önerilerini dikkate değer buluyorum... 18 Yaş konusuna gelince; İnanın ben bu milletin içinde ,henüz ''OLGUNLAŞMA '' çıtasına erişememiş.. o kadar 35-45 yaş grubu insan görüyorum ki.. Hala çocuk gibiler.. ![]() AB seviyesini asıl bu konularda yakalamak gerekiyor... ![]() saygılar. | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|