Dergi

Blog

Evrim

Marksizm

Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

2. Geleneksel Yaziyaz Amator Şiir Yarışması

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Forum Hakkında

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

sene 2005 / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski01-04-07, 01:05  #1
yağmur

Giriş Tarihi: Sep 2005
sene 2005

temmuz agustos civarıydı sanırım, elektronik devrelerle ilgili bir araştırma yaparken, bu foruma ulaşmıştım, ama o zamanlar forumda online kişi sayısı 1 2 kişiyi geçmezdi, forum seviyesiyle dikkatimi çekmişti. sonra askerlik felan derken forumu unuttum şimdi bir google aramasıyla tekrar buldum. ne kadarda buyumuş ne kadarda çeşitlenmiş solcusu sağcısı bir iki saattir okuyorum gercekten forumun hedeflediği yere gelmesi beni çok şaşırttı. çunku bu ulkede insanlar farklı goruşlere karşı çok tahamulsuzler birarada tutabilmek buyuk beceri ister. uzuldğum nokta liberallerin sayısı azalmış.(belki çokça artmıştır ama oran olarak azalmış) o zamanlardan hatırladığım petricli(sayesinde forumu tanıdığım), ibra ilker turker melnur, o zamanlar sayın melnur sanal dostluklar ve ilişkeler uzerine konuşup forumdan ayrılacağını soyluyordu, diğerleri ise tutmak için çaba sarfediyordu, şimdi aynı kişiler forum yoneticiliğine devam ediyor mu? sanırım sayın melnur devam ediyor, eger devam ediyorsa hepsi 2 yıl civarı kopukluk yaşayan biri olarak gorduğum fark muaazzam buyuklukte. sizleri tebrik ediyorum. dergide çok guzel olmuş.
yağmur is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı