| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
PKK Komünizm ile bağdaşıyor mu?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Tüm siyasal ideolojilerin özgürce incelenip tartışılabileceği bölüm. |
| Anket Sonuçlarını Göster: Pkk (Partiya Karkerén Kurdistan) Komünizmle Bağdaşıyor mu ? | |||
| Hayır Sadece Adı komünizmle ilgili. İcraatları Komünizmle çok alakasız | 90 | 71.43% | |
| Evet Pkk komünist bir oluşumdur. | 27 | 21.43% | |
| Bir Fikrim yok Pkk Hakkında Yeterince Bilgi Sahibi Değilim | 9 | 7.14% | |
| Oy Verenler: 126. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Hatay-Adana
| Burada ankete net bir cevap verirsek nedenleriyle beraber Sevinirim Pkk Gerçekten Adında Olduğu gibi Komünizmi Yansıtıyor mu ? Saygılarımla.. __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| PKK nin; birakin komünizmi, demokrasiyle ile ne alakasi var yahuu ![]() ![]() __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm |
| #3 | |
| Ankete ilk cevabı ben vermek isterim Kesinlikle Hayır İcraatları terörizmden başka birşey olmayan emperyalist kuklası Pkk Sadece Adıyla komünisttir Saygılarımla __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... Anti-Kahve Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-04-07 18:10 . |
| #4 | |
| Anlağınıza Sağlık Bu ankette Zaten bunu anlamayanlara bir ispat niteliğindedir Saygılarımla __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Asla bağdaşmıyor. PKK komünist değildir, teröristtir. Bir kere kendine komünist diyenin ahlakı ve insanlığı olur. PKK masum sivilleri öldürmektedir. Ve bunu "komünizm" adı altında yapmaktadır. Ancak PKK -bir kere daha belirtiyorum ki- teröristtir. PKK'nın komünist olduğunu ileri sürenin komünistliğinden şüphe ederim. __________________
Afyon Garı'ndaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto Depremi'ni düşün, yardım olarak Batı'dan Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni. |
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
komünist örgütlerin acimasizca insan öldürdügü söylemlerini gündemde tutmak icin pkk yi komünist yapanlar, bir bakima da irkci sag ideolojilerdir(!) sayin Kitap Tozu´nun mükemmel yaniti da tam yerindeydi: "PKK'nın komünist olduğunu ileri sürenin komünistliğinden şüphe ederim." (Not; ABD, tarihinde hangi komünist örgütü kurmus ve yönetmistir ?) saygiyla __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm Hoca Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 01-04-07 17:56 . | |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Türkiye
| Emperyalist güçlerin maşası nasıl olurda komunistlerin eline değebilir ? Uzaktan yakından alakası yok derim .. __________________
"Ve ben 24 yaşımdayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum !" 1947-2007 !!! |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Pkk mı? -Sivilleri öldüren -Bir etnik milliyetçiliği körükleyen ve savunan(bunu da kardeşlik adı altında yapan) -Emperyalist dolarları,siyonizmin silahları ile savaşan bir örgüt Komunizm'in 'k' harfi bile olamaz sadece şu üç madde hangi komunistin kabul edeceği maddelerdir.Hangi gerçek komunist emperyalist bir yardıma evet der.Eğer diyorsa zaten komunist değildir.. Bana göre; Pkk ne komunisttir ne de ölenler 'gerilla' sıfatına yakışacak niteliklerdedir.Pkk faşist bir terör örgütüdür ve ölenler teröristtir. __________________
umut bizim yiğitlerden,yiğitler korkmaz itlerden,,kan dokülse bulutlardan...zamani der yurt sevdası,sürer yobazla kavgası,kurulsa idam sehpası bizim gençler yılmaz |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Dürüst olmakta fayda var. PKK kurulduğunda sosyalistti. __________________
Eşitlik olmadan özgürlük, özgürlük olmadan eşitlik olmaz! |
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Alıntı:
| Konu Araçları | |
|
|