Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Forum Hakkında

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Profildeki mail adresini alan forum üyeleri siyasi görüşümden ötürü şahsıma...

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski01-04-07, 21:09  #1
SupHi

Giriş Tarihi: Jan 2007
Ülke / Şehir: İst.Mltya.Bingöl..
Profildeki mail adresini alan forum üyeleri siyasi görüşümden ötürü şahsıma...

Sırf siyasi görüşümden dolayı profilimde bulunan msn mail adresim alınırak patlatılmak isteliniyor sürekli saldırılara uğruyorum..
Bu forumun üyesi olmuş yani bu adresi görebilme yetkisine sahip kişilerin yapmasını beklemdiğim bir olaydı bu...15000 mail gönderilirek ve başlığında
''Türkiye Türklerindir'' gibi bir ithamla yoğunlaşmış faşistlik duygularıyla bana hack saldırılarında bulunan kişi/kişileri burdan kınıyorum..
Ve özgür düşünce platformuna yapılmış bir saldırı olarak nitelendiriyorum..
Yalnızca aktif olarak üye olduğum tek site olan yazıyazda böyle birşeyle karşılaşmak beni derinden üzdü..
Şimdi belkide bu başlığı okuyacak ve yaptığıyla gurur duyacak..çünkü kendisinin karekteri bunu kaldırıyor..
Terbiyesizliği görev edinmiş..bu kişilerin ıslah olmasını diliyorum...
İşte düşüncelerimden dolayı başımıza gelen binlerce şeyden bir tanesi..
Bu baskı ve yoğunluk insanı hayatından bezdiriyor..ve bu tür kişilker savundukalrı davanın bile en azından adını kullandıkları ideoljinin bile adını kirletiyor..
Gizli kapaklı yapılan bu işlerden kimsenin haberi olmayacağını düşünüyor..
Ancak mutlak adalet bir gün tecelli eder..
4 senedir kullandığım mail adresimi patlatarak marifet işlediklerini düşünen ve bu olaya sevinen insan dışı varlıkları burdan lanetliyorum..
Ve o kişinin gerçekten mantıklı bir sebebi varsa benimle paylaşmasını istiyorum..
Eski01-04-07, 21:44  #2
nesir
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Mar 2007

Sayın SupHi;

Bunda mantık aranmaz.Tamamen boş ve gerizekalıca bir tutumdan başka bir şey değil.

Hack'in bir edebi vardır.Ne yazık ki bunu bu tür şahsi emelleri için kullanan sefihlerde mevcut.

Ellerine geçirdikleri bir program aracılığı ile bir marifetmiş gibi bu edepsizliği yapıyorlar.

Üzüldüm inanın.Geçmiş olsun.

Sizinle fikirlerimizde değişik olan alanlar var ama bizi aynı yapan ne çok değerimiz olduğunuda çok iyi biliyorumve bunun içinde çok mutluyum.

Ayrıca o sözü yazanlar araştırsınlar bakalım o sözün ilk mucidi olan ve senelerce gazetelerinin isimlerinin altına yazanların yahudilikleri ne derecede.

İşin garip tarafı buna sahip çıkma salaklığı ve Türkiye Türklerindir sözünün altında ki derin nefreti görememek.

Türkiye bu vatanı seven aynı acıya üzülen aynı sevinci paylaşabilen herkesinidir.

Tekrar geçmiş olsun.

Saygılarımla.
nesir is offline  
Eski01-04-07, 21:53  #3
SupHi

Teşekkürler Sayın Nesir..
Bu gibi zihniyetler yüzünden ayrılıklar yaşanıyor..bu gibi zihniyetler sayesinde halk bölünüyor..
Ama dediğim gibi adalet tecelli edecektir..Vatan vatan diye gezenlerin daha vatandaş nedir bilmeyenlerin elbet cezası gelecektir..
Adalet bu yüzden istiyor insan işte..
İşte insan bu yüzden adalete ihtiyaç duyuyor..
Eski01-04-07, 22:33  #4
Ulukoca
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Feb 2007

Sayın suphi geçmiş olsun, geçen gün benim mail adresimde hacklendi. Msn ise eğer nasıl geri alacağınız konusunda yardım edebilirim. Ben msn yönetimine başvurdum, geri alabildim. Özelden mesaj atarsanız, size bu konuyla ilgili yardım edebilirim.

Ayrıca o sözü yazan zeka kısıtlısı, hacir altına alınması gereken kişileri de kınıyorum. Savundukları fikirler ne olursa olsun, o fikirleri konuşarak savunamayacak kadar zavallılar demekki.

Saygıalrımla
Ulukoca is offline  
Eski01-04-07, 22:44  #5
SupHi

Alıntı:
Sayın Ulukoca şöyle demiş:

Mesajı Göster
Sayın suphi geçmiş olsun, geçen gün benim mail adresimde hacklendi. Msn ise eğer nasıl geri alacağınız konusunda yardım edebilirim. Ben msn yönetimine başvurdum, geri alabildim. Özelden mesaj atarsanız, size bu konuyla ilgili yardım edebilirim.

Ayrıca o sözü yazan zeka kısıtlısı, hacir altına alınması gereken kişileri de kınıyorum. Savundukları fikirler ne olursa olsun, o fikirleri konuşarak savunamayacak kadar zavallılar demekki.

Saygıalrımla

Bu kişiler beni gerçekten sinir hastası yapacaklar..
Gerçekten tahrik etme denilen şey bu olsa gerek..
Birikimlerim olmasa cahil olsam..
Şimdiye dağa çıkmıştım..
Böyle zihniyetler yüzünden..
Eski01-04-07, 22:47  #6
Ulukoca
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Feb 2007

Sayın suphi, sakin olun. Size zaten söyletmek istedikelri söz o. O sözü söyletmek isteyen ahmakalara prim vermeyin.

sizden böyle bir sözü inşallah bir daha duymam, her ne şart altında olursa olsun...
Ulukoca is offline  
Eski01-04-07, 22:54  #7
SupHi

Alıntı:
Sayın Ulukoca şöyle demiş:

Mesajı Göster
Sayın suphi, sakin olun. Size zaten söyletmek istedikelri söz o. O sözü söyletmek isteyen ahmakalara prim vermeyin.

sizden böyle bir sözü inşallah bir daha duymam, her ne şart altında olursa olsun...

Cahil olan bir insan bence yeterince kolay tahrik olabilir ki öylede...
Kimse bu sözlere dayanamaz..
Tahrik etme bilincinde olmayan hiç kimse..
Bunu yeni yeni anlıyorum..
Bişiler öğretti mi diye soruyorlardı..
Çok şey öğrendim..
Eski01-04-07, 23:12  #8
zezze

zezze'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006

Sevgili arkadaşlar az önce msn ile ilgili yazılanları okudum.Öncelikle sayın Suphi ya geçmiş olsun diyorum.Msn ile ilgili olarak şunu söylemek istiyorum;bu aralar msn kullananların tümü bir şekilde hack saldırılara uğruyor.İstisnasız bütün arkadaşlarım bu saldırılara maruz kaldı (ben hariç) ben de bu nedenle bir müddetten beri msn kullanmıyorum.

Olay şöyle gelişiyor;bir arkadaşınızın msn adresinden arkadaşınız ile konuştuğunuzu zannederek başlıyorsunuz,daha sonra arkadaşınız size bir dosya göndermek istiyor sizde çok güvendiğiniz biri olduğu için tıklıyorsunuz ve anında virüs falan kapıyorsunuz.

Yani tam olarak bilmiyorum ama bir çeşit virüs salgın şekli falan heralde... Bilgi olarak söyleyeyim dedim.Belki böyle bir şeydir Sayın Suphi!

Saygılar
zezze is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 11:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)